Caterincă Mioritică

Reacţia UIMITOARE a Andreei Raicu, la aflarea veştii că e însărcinată!

Ziarul de Vrancea
25 oct 2012 3094 vizualizări
Andreea Raicu a fost fotografiată într-o rochie în care i se vedea burtica de gravidă. Aşa li s-a părut fanilor ei, care au văzut fotografia, astfel încât nu am putut să nu ne întrebăm dacă o fi adevărat sau nu.

Vedeta a aflat şi ea, de pe internet, că ar fi însărcinată, iar reacţia ei a fost una uimitoare. Andreea Raicu nu s-a enervat că lumea o vede viitoare mămică, ba chiar a făcut haz de ideile care au apărut în mintea fanilor ei, datorită unei fotografii în care, din cauza poziţiei în care stătea, aveai impresia că are burtă de femeie însărcinată.

"Am izbucnit în râs când am văzut de dimineaţă! Cum, dar deja am născut?! Cum să mai fiu gravidă?", ne-a spus Andreea, amuzată de cei care probabil şi-a închipuie deja cu un bebeluş în braţe.

VEZI AICI POZA CU ANDREEA CU... BURTICĂ DE GRAVIDUŢĂ

Cine e Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977 la Bucureşti şi este un fost fotomodel şi o realizatoare tv cunoscută, fiind una dintre cele mai populare vedete din România. Simpatica brunetă a devenit cunoscută în 1995, după ce a câştigat locul I în cadrul ediţiei naţionale a competiţiei Elite Model Look, urmând ca apoi să îi fie oferit premiul "Best Elegance" la finala internaţională a aceleiaşi competiţii. Ca fotomodel, Andreea Raicu a colaborat în special cu Irina Schrotter şi cu Doina Levintza. Din punct de vedere al carierei în televiziune, vedeta a prezentat mai multe emisiuni, printre care  "Reuniunea de clasă", "Big Brother", "Megastar" şi "Miss fata de la ţară". Vedeta a fost aleasă de două ori "Cea mai sexy femeie din România", de către cititorii revistei FHM, iar în 2001 a ocupat locul al doilea la secţiunea "Cea mai sexy vedetă de televiziune" din cadrul Premiilor TV Mania.

Andreea Raicu a avut doi iubiţi faimoşi, fotbalistul Cristi Chivu, în perioada 2003-2004, şi solistul Tudor Chirilă. Cu acesta, fotomodelul a format un cuplu din 2006 până în 2008, cei doi împăcându-se la sfârşitul anului 2010.


Mai mult: Reacţia UIMITOARE a Andreei Raicu, la aflarea veştii că e însărcinată! EXCLUSIV - Vedete de la noi | Libertatea.ro

 

www.libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.