Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
31 aug 2012 852 vizualizări
Ce-i lipseşte făbricuţei noastre de apă ameţită şi facturi barosane? În niciun caz gazul metan sau păcura.

Nici măcar banii nu-i lipsesc chiar atat de tare din moment ce Didishor mereu îi scapă nişte comisioane de miliarde. Enetului nostru falimentar îi lipsea pagina pe facebook, pentru că, nu-i aşa, în rest totul este perfect. Numai că pagina societăţii de termoficare este făcută aşa, de dragul de a fi. Şi ca să ne arate cei de la Enet că sunt spirituali, şi-au postat şi o poză de la Ziarul de Vrancea, în care ne critică pentru că am avea centrală de apartament. Păi la cat de rece vă purtaţi cu noi, chiar ne puteţi acuza de asta? În plus, poate ar trebui să găsiţi modalităţi de a îmbunătăţi serviciile către clienţi şi să nu ardeţi manganul degeaba pe facebook. Dar dacă tot vă place să socializaţi, poate puneţi şi pozele şefilor, măcar să-i recunoască oamenii cat se zgribulesc sub duş dimineaţa aşteptand nişte picături mai fierbinţi.

A crescut de la taxator în Obor, la primar

Carcotaşii cărora le place carcoteala la maximum ne-au povestit o istorioară acum cateva zile. Cică cineva s-a interesat de creşterea destinului unui primar dintr-o comună cu nume de Gură. De acolo de unde se trăgea şi una dintre nevestele fostului ministru al Transporturilor, fratele Miron. Cică gospodarul Nicky Ţăndărică a evoluat de la un umil taxator de bilete la Obor, acolo unde venea în fiecare miercuri şi duminică, la muncă peste hotare şi, acum, la ditamai primarul de localitate aflată în Opoziţie. Şi deci fără bani. Semn că poveştire cu realizarea în viaţă nu se petrec numai cu băieţeii care schimbă ghetele cu frăţiorii lor, care fac tot felul de pungăşii prin trenuri şi care apoi ajung preşedinţi sau baroni.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
MARIAN P, acum 4255 zile, 5 ore, 19 minute, 16 secunde
Primarul de la Gura Calitei, taxatorul care a furat bani din obor si apoi i-a dat la toti betivii in campania electorala, este mai intai de toate un CRIMINAL. Va rugam scrieti despre crima care a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.