Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
13 iul 2012 987 vizualizări
Funcţionarii din Perfectură, ofticaţi cu referendumul

Oamenii lui zerovieru sunt nervoşi din cale-afară. Asta pentru că funcţionarii şi-au programat imediat după alegerile locale cate un concediu, fiecare pe unde a putut: de la Saturn, Băile Herculane şi pană prin Tenerife. Numai că socoteala lor nu s-a potrivit cu referendumul de aruncare la apă a marinarului, care îi va ţine pană la finele lunii ancoraţi în pregătiri electorale. În plus, cică pe la Perfectură mai este şi o duduiţă care, tot biciclind prin oraşul plin de gropi al lui Didi muştiuc, a căzut şi şi-a julit piciorul. Accidentul n-a fost deloc uşurel, iar domniţa ar fi vrut să-şi ia un concediu să-şi vindece membrul. Numai că nu poate din acelaşi motiv de mobilizare pentru referendum. Şi vine în fiecare zi chinuindu-se cu piciorul belit. Vă închipuiţi că dacă ar fi fost alegeri locale, lady de pe biclă nu l-ar mai fi votat pe Didi?

Vicius fermier va fi cununat de un vanător

Carcotaşii de la Consiliul băştinaş de la Focsangeles l-au luat repede în vizor pe viciul nou de la PSD, dolofanul care i-a luat locul lui Bobo Morti în biroul de la etajul unu. Răutăcioşii zic despre Găbitz Neculce, fermier de carieră, că în curand ar urma să îşi pună şaiba pe deget. Şi nu e vorba de o şaibă de la combină sau tractor. E vorba de şaiba iubirii. Iar naş de cununie ar fi fost angajat chiar noul lider maximus din Celeu, Cătălin vanătorul Vrabie. Poate prin înrudirea asta se pricepe puţin de ce a fost dat la o parte Morti şi a fost înscăunat Neculce. Cat despre propunerea surpriză a PSD pentru postul de viceprimar, se pare că decizia de schimbare s-a luat cu numai cateva zile înainte de şedinţa de CL, îmbufnandu-l pe Bobo Morti. Însă, uneori în viaţă aşa e: partidul te urcă, partidul te izbeşte.

Băiatul cu chibritul de la Tulnici, recompensă în tabără

În cazul în care vă întrebaţi ce se mai aude de piromanul tirurilor de la Tulnici din campania de la locale, iaca vă zicem noi o barfă de la ţară. Cică băiatul cu chibriturile ar fi fost recompensat pentru curajul de a arunca un scăpărici în maşinile de la obşte cu un post de administrator la tabăra puturoasă de la Gălăciuc. Puturoasă, dar cu fonduri. Numele său are legături floricole şi de aguridă şi nu ştim dacă a făcut pipi în pat după ce s-a jucat atat de periculos cu chibriturile. Însă, ne intrigă de ce poliţaii, care se laudă că prind infractorii în doi timpi şi trei mişcări, pană acu, n-au găsit nici o urmă la incediul tirurilor. Răutăcioşii tulniceni zic că floricolul agurid ar avea ceva urme de cenuşă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
onofras, acum 4302 zile, 18 ore, 28 minute, 43 secunde
Chiar ca acest Boby Matisan a cam luat-o rau de tot la PUCI ! A ramas cu amintirea erectiilor remarcabile cu care si-a inceput viata sexuala de viceprimar in urma cu 4 ani.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.