Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
25 mai 2012 1185 vizualizări
Candidaţii din Campuri şi-au “omorat” un adversar

Campanie morbidă prin Vrancea. Cand candidaţii se plictisesc şi n-au idei constructive pentru a-şi întări imaginea în randul electoratului, scornesc minciuni şi elucubraţii despre contracandidaţi. Dacă la unii glumiţele sunt în zona penalului, la alţii ajung pană la morbid. A păţit-o un catindat Stoic de pe la Campuri care a fost pur şi simplu “omorat” de adversarii lui, Mitică şi Costeluş frate de toporator. S-a trezit omul că după o vizită la Panciu îl plang rudele, că ar fi decedat. Iar el era bine mersi, în viaţă trăind, dacă putem spune aşa ceva. Rubedenii şi cunoscuţi s-au apucat să sune să afle dacă vestea cea morbidă este adevărată. Numai că, ce să vezi, “mortul” le-a răspuns la telefon şi le-a transmis că se întoarce. Nu de la Sfantul Petru de pe nor, ci de la Panciu, în Campuri, unde Stoic vrea să iasă primar. Asta dacă nu cumva, Doamne fer’, pană pe 10 iunie chiar se întamplă ceva. Oricum, campania în Vrancea e… să moară mama, că nu e!

Apele Trotuşului i-au ameninţat mioarele lui Zerovieru

Nu se ştie cum se întamplă, dar perfecţii de Vrancea se călesc pe funcţii nu în alegeri sau bătăi cu locatarul din palatul şutzului. Fiecare prefecturaş viteaz a avut de-a face cu stihiile naturii, de la nămeţi, alunecări de teren şi, mai ales, inundaţii. Fiecare, cel puţin de la Neluţu Breloc încoa’, şi-a cumpărat încă din prima zi de mandat nu o cravată nouă, ci ciubote de cauciuc pentru a merge prin apă şi mal şi, dacă se poate, să fie daţi şi pe la televizor în prime time. N-a scăpat nici perfectul Zerovieru, care a avut de-a face cu ea (inundaţia) încă din prima noapte. Acum însă, omul este cu atat mai stresat cu cat umflarea raului Trotuş pe la Rugineşti şi Adjud i-a ameninţat o stană micuţă şi drăguţă cu mioare pe care el, Zerovieru, o are pe un mal de apă. Dar, nu-i bai, că omul e tractorist şi poate interveni în forţă. Doar nu credeţi că vrea să-i moară oile aşa cum i-a murit un cioban înecat în urmă ce ceva timp, pe cand nu era prefect, ci doar director de deconcentrată pedelistă. Iar noi, carcotaşi din fire, mai avem o curiozitate: oare cate subvenţii îi dă “mama” APIA lui Zerovieru pentru aşa mandreţe de mioare!?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.