Caterincă Mioritică

“Căutăm la IP-uri comentatorii incomozi de pe site-ul ZdV”

Ziarul de Vrancea
25 mai 2012 10520 vizualizări
Doi şi’un sfert la datorie pe site-urile ziarelor

La 23 de ani de cand Răposatu’ a devenit istorie, năravurile securiste sunt încă în floare. Ce te faci de eshty mai marele şef la jandarmi (sau mai mic) şi te comentează unii şi alţii pe forumul Ziarului de Vrancea? Te scarpini cu creonul sub chipiu, chemi aprodul şi-l pui să redacteze: “În atenţia organelor competente privind soluţionarea….bla bla bla… vă rugăm să-i prindeţi pe (mama lor de APV-işti – Armată pe Viaţă - n.r.)  ăia care au îndrăznit să comenteze de mine, de şefu’ adjunct şi de alţi şefi, că cum mi-am adus eu şi ei rude şi alte cunoştinţe în jandarmerie, că cum am eu solde peste solde şi premii peste premii şi că... diverse. În consecinţă, vă rugăm să dispuneţi identificarea lor pe baza IP-urilor”. Omu’ negru din jandarmerie ne-a ciripit că ascultacii de telefoane s-au conformat imediat şi au solicitat societăţilor de cablu identificarea răzvrătiţilor, urmand ca tragerea lor la răspundere să se facă... după caz. Rămane de văzut ce au grăit ascultacii de telefoane la societăţile furnizoare de servicii de internet cand au solicitat identificarea utilizatorilor de IP-uri comentatoare pe site-ul ZdV. (Omu’ lui omu’ negru)

Durere mare şi la Carligele

Alţi curioşi să afle cine se ascunde în spatele IP-urilor care comentează critic una şi alta pe site-ul www.ziaruldevrancea.ro sunt cei de la Carligele. Primarul roşu, care cică face unele şi altele în timpul liber şi nu numai, ştie de ce, ca şi unele neveste de miliţieni şi alţi angajaţi din primărie. Ce te faci, domn primar, dacă afli că IP-urile cu pricina sunt de la calculatoarele din primărie sau chiar de la Poliţie?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
ortodox, acum 4355 zile, 14 ore, 31 minute, 17 secunde
Legea “Big Brother” a fost adoptata de deputati… Suntem ca intr-un film american politist in care ti se citesc drepturile: ”tot ce spui poate si va fi folosit impotriva ta”.
ortodox, acum 4355 zile, 16 ore, 49 minute, 13 secunde
Stiti dumneavoastra ce vremuri traim noi? Noi suntem cei de pe urma! Ar trebui numai sa plângem în toata ziua, dar nu simtim! Traim în nesimtire, ca asa au trait si cei dinainte de potop!
lupu, acum 4356 zile, 8 ore, 9 minute, 11 secunde
Verde esti cel mai tare frate din toti comentatorii de pana acum bravo fratiorule de unde esti ca daca neam cunoaste as da un uischi mare sa moara soacramia de nu.
dalida, acum 4356 zile, 13 ore, 22 minute
Verde, vezi ca ai sa te vestejesti la inchisoare..
Titi, acum 4356 zile, 14 ore, 26 minute, 38 secunde
Bai, si eu m-am plans celor de la MdV ca nu ai lasat posibilitatea cititorilor sa comenteze programul politic al lui Oprisan prin care promitea ca vrea sa faca aeroport la Focsani...Si sa vezi ca cei citeste integral
pt verde, acum 4356 zile, 22 ore, 35 minute, 25 secunde
cand termina la tine trimite l si la mine
Foamea-n gat, acum 4356 zile, 23 ore, 21 minute, 40 secunde
Viitorul suna bine Tovarasi ! Este cazul sa nu mai citim stirile,sa nu ne mai spunem parerea si sa ne apucam de lipit afise electorale sau sa mergem la fortele de munca,sa gasim ceva cinstit de facut citeste integral
sergiu, acum 4357 zile, 6 ore, 49 minute, 21 secunde
:))) foarte tare verde
verde, acum 4357 zile, 7 ore, 30 minute, 32 secunde
sa mi-o sugi dom primar. iti dau IP-ul sa ma cauti. 216.239.46.16
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.