Caterincă Mioritică

Comisarul “sex şi şpagă” a făcut o donaţie şi la partid

Ziarul de Vrancea
14 ian 2012 1209 vizualizări
Bîrfitorii de pe Independenţei ne-au mai spus o goangă bună.

 Cică Don Juanul comisarul sex de la Protecţia îmbuibatului a făcut o donaţie bună la partidul portocaliu, aşa încît să aibă fir direct cu şefii. Comisarul “sex şi şpagă” ar fi adus la pedelei fix un fax, dobîndit, ne gîndim noi, dintr-o înţelegere cu vreun comerciant prins în off-side. Şi cum, probabil, n-a putut cere babardeală, s-a mulţumit cu un fax machine (nu Sex Machine) pe care l-a oferit cu fundă portocalie partidului care i-a găsit un loc de muncă plin de satisfacţii trupeşti şi financiare. Iar aparatul s-ar afla cică fix pe biroul nr. 1 din partid. Iar Tralalin se face că nu ştie că are un obsedat sexual prin partid... Comisarul “Sex şi şpagă” a venit în OPC-u pe filieră vrăcistă, la pachet cu finuţa fostului senator cu umbreluţă, care promitea la final de mandat că e mare specialist şi că va lucra exclusiv în mediul privat. Cîrcotaşii nu se pot abţine să nu se întrebe ce ar putea scrie pe faxul pe care Don Juanul de la OPC l-ar trimite partidului din pîrnaie?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
consumabila , acum 4493 zile, 12 ore, 54 minute, 5 secunde
Cei 2 comisari lucrau in echipa si cadoul dat partidoiului este luat de la magazinul ALTEX din Carffoure al unui bogatann de prin Piatra Neamt mutat pe la Bucuresti protejat in faradalegi de cei 2. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.