Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!-Blonda de la Rutier aproape că l-a amendat pe Zizi

Ziarul de Vrancea
7 oct 2011 1944 vizualizări
Misele de la Rutier par a face bulevardul numai pe Independenţei. După ce săptămîna trecută, Simonica îşi prezenta toacele într-un filmuleţ pe youtube, azi vă spunem una despre blondy Lidia.

Cică miliţista bălaie l-ar fi reperat joi seara la partid, parcat aiurea, pe consilierul judeţean Zizi Lambrino. Poliţista s-a dus la el să-l amendeze, ca să nu mai facă şi a doua oară. Prins în mrejele sirenei de la Rutier, Zizi era împăcat cu ideea că se va duce acasă la doamna doctor cu o amendă şi un autograf de la miliţistă. Numai că, din sediu a ieşit Ninel, cel care dorea să ia o gură de aer proaspăt, de după răzbunare. Şi văzîndu-şi colegul la ananghie, a spus să-l scape de dat bani. Şi aşa, Ninel a făcut “intervenţii” pe lîngă miliţista blondă şi Zizi a scăpat de amendă. Pesemne lui Ninel nu-i plac blondele. Nici nouă nu ne place că politicienii fac intervenţii la poliţai să scape de lege. Poate îi prinde şi pe liberali Poliţia de la Buzău, de exemplu.

 

 Surprins cu şurubul furat în buzunar, scăpat de tătîne-su de Poliţie

Şi tot legat de un miliţist, se pare că fiul unui şef econom din Poliţia Vrancea ar fi fost surprins de camerele de luat vederi dintr-un centru comercial din Focşani cum, total din greşeală, ar fi băgat nişte chestii direct în buzunar şi nu în coşul de cumpărături, aşa cum ar fi fost normal

Băiatul lui tata Harăpel -Alb ar fi fost chemat de poliţişti să îşi primească pedeapsa numai că tătîne-su ar fi încercat cocoloşirea cazului. Băiatul de miliţist nu este singurul vipuleţ care în loc să pună şurubul, bonsaiul sau salamul în coşul de cumpărături să fie scanat la casă, bagă prada prin buzunare sau pe sub fuste. În cauză ar mai fi fost şi o sorelă de consilier judeţean pasionat de flori. Politicile de securitate ale magazinului i-au iertat, după ce i-au pus să plătească sau să înapoieze produsele şi le-au făcut un instructaj de genul “să nu mai furi că nu-i frumos”. Totuşi, zvonurile nu-i spală de ruşine!



 

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anti-USL, acum 4583 zile, 8 ore, 43 minute, 36 secunde
Asa cum face Sapunaru in orice situatie.Umbla doar cu combinatii si spagi.Dar va veni si ziua cind i se va infunda, fiindca focsanenii nu au incredere in el.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.