Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun! Domul preşedinte se laudă că ar fi cucerit-o pe Nutzi Udrea

Ziarul de Vrancea
23 sep 2011 1596 vizualizări
Mare han se dă cocoş pe lîngă ministresa blondă de la Dezvoltare şi Turism. Pentru că baronul a scăpat de furia ministerului în privinţa tocării fondurilor europene, aşa cum i s-a întîmplat prietenului baron de la Teleorman, s-a apucat să o laude pe Nutzi.

Aşa că, pe unde se duce, cum se întoarce, Mare han are numai cuvinte de laudă la adresa ministresei blonde care-i din PDL, pe deasupra. Cică Mare han spune la toţi că pe el îl ţine în braţe Nutzica, pe care ar fi cucerit-o cu şarmul său mioritzic. Poate îl supără pe marinar că se dă la blonda lui. Sau poate se sesizează Pontănacul, cel care bălea şi el la un moment dat pe lîngă graţia blondă.

Sfat pentru Nicu Frichinoase

La unul dintre magazinele specializate pentru nenorociri în doi, printre modelele de invitaţii la nunţi se numără şi una mai vechiuţă, dar drăguţă, a lui Nicu Frichinoase cu domniţa Anastasia. Un cuplu drăguţel, care şi-a unit destinele mai demulţişor pe la un restaurant Suraia şi care s-a cunoscut frecventînd mediile politicii mioritzice. Problema este că invitaţia aceea nu prea mai este de actualitate şi fidelă realităţii, după cum spun cunoscătorii, întrucît s-au stricat jurămintele făcute la nuntă, aşa că inspectorul şef de la ARR ar cam trebui să o retragă de la promovare. Dacă ne înţelegeţi ce vrem pentru ca să spunem.

Focşănenii îi numără anii de mărite i-realizări ai lui Didishor

Supărare mare printre cetăţenii urbei pline de praf, jeg şi hîrtoape a Focşaniului. Oamenii îs revoltaţi că primarul ne transmite că nici în următorii trei ani nu putem să ne simţim orăşeni. “Într-un final, la ce a ieşit din Piaţa Unirii şi din parc se poate spune lejer că v-aţi bătut joc de toţi focşănenii care sperau ca măcar după atîţia ani va ieşi ceva frumos. Ne-am înşelat, aşa cum ne-am înşelat şi cînd v-am votat. Dar vă asigur că nu o să ne mai înşelam şi în 2012”, scrie Bogdan primarului aflat la al treilea mandat şi care, cică, îl vrea şi pe al patrulea. Păi dacă primarul ne spune în faţă că nu sîntem orăşeni, el ce este?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
2015, acum 4597 zile, 7 ore, 57 minute, 51 secunde
In zilele urmatoare vor apare pe internet dovezile relatiei amoroase dintre domnul Icelmare cu o doamna judecator. Adios cariera politica !
, acum 4598 zile, 3 ore, 36 minute, 22 secunde
EL FACE PE ALTII TRADATORI SI CHIAR EL ESTE NO 1.Pupa la popou pe toti pentru niste lovele...."marele pesdist"......
paul, acum 4598 zile, 9 ore, 48 minute, 58 secunde
daca tot ai cucerit-o, de ce nu ii ceri si niste bani pt drumurile din Vrancea, ca sunt printre cele mai proaste din tara? sau tie ti se rupe, ca ai jeep de mare smecher?
george, acum 4598 zile, 10 ore, 26 minute, 44 secunde
Ai fost slugoiul lui Blaga, te ploconesti in fata lui Basescu si acum vrei sa ii pupi picioarele si Elenei Udrea. Cam asta e tot ce e tine Mariane! Un tradator politic! Rusinea PSD!
mitza, acum 4598 zile, 19 ore, 47 minute, 43 secunde
sa intelegem ca se alege praful de casnicia lui Nicu Tanase?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.