Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
30 iul 2011 553 vizualizări
Beizadeaua laudaroasa a primarului vidrean

Baiatul cel mare al primarului vidrean, finantistul Gabitz Mic, are o gura mare si sloboda. Unii-altii ne-au spus ca acesta se lauda pe unde apuca, pe la carfururi si prin alte parti, ca are spatele asigurat si ca de asta n-a intrat si postul sau in colimatorul examenelor de ocupare. Comisarul lui peste zice ca l-ar tine in brate chiar seful cel mare, Sorinel Blejnarel, cel care a intrat si el in tot felul de anchete de cind cu scandalul spaga de la vama. Revenind la Gabitz Mic, sugestia noastra este sa mai taca si sa isi faca meseria serios, ca nu se stie ce mai pateste si el. Doar e vremea beizadelelor si a tampeniilor facute de baietii de primari.


Pe cine fericeste plecarea lui Didi in concediu?

Suparare mare prin Primaria lui Didi. Cum edilul cu parul de clestar si-a anuntat subalternii ca de la 1 august nu-i vor mai vedea zimbetul de Mos Craciun, cei doi adjuncti ai sai, Bobo Morti si Vasi Parnica Dobre s-au luptat sa-i intre in gratii. Doar-doar ar ramine responsabili si inlocuitori de primar in concediu. Cum era de asteptat, simpatiile cu stampila s-au indreptat catre viciul rosu, colegul de partid. Ca doar nu i-ar lasa Didi cheile pe mina lui Parnica liberalul, sa-i umble prin lucruri si sa-i deranjeze ordinea la contracte. Nici nu intelegem de ce se astepta Vasi Dobre sa fie desemnat, cind el se trezeste si mai comenteaza anumite decizii ale edilului. Din cite se vede, generatia tinara de pesedisti are dintii rezistenti, se infig puternic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.