Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
23 iul 2011 1201 vizualizări
Ultimele birfe din "provincia vranceza"

Mare han si-a facut pensiune linga balta


Nu la km 25, la padure, in Vrancea lui atit de iubita ci"¦ in Delta. Noi i-am reperat reclama de doi lei pe care si-o face pe un ponton, oferind numai citeva numere de telefon pentru rezervari la "Pensiunea Oprisan". Tinind cont de declaratiile mai vechi ale lui Mare han, care spunea ca umbla cu cagula pe cap prin Delta de speria localnicii si striga dupa ei ca este "un om bun", intelegem ca-i place printre bitlani, pelicani si pesti. Acum, lasind la o parte reclama glumeata, chiar nu credem ca posesorul pensiunii respective are asa mare cautare, tinind cont de denumirea cu notorietate nu intotdeauna pozitiva.


Vicele Birla semneaza protocoale politice in timpul serviciului


Viciul tinar de la Cejex, Dragos Birla rama groasa sau saormarul de la Ekonomic, are o groaza de treaba. La Cejex. Si in afara lui, dar in timpul serviciului de la Cejex, unde primeste un salariu frumusel din bani publici. Dragosel a fost delegat de "domnul presedinte" sa-i propovaduiasca cuvintul de bine pe la semnarile de protocoaleuslasiste. Drept pentru care aproape zilnic, acesta pleaca din timpul serviciului de la Cejex sa dea cu icsul prin judet. Deci, viciul primeste bani de la mine, de la tine, de la noi, ca sa faca treaba de om politic, de lider rosu. Ca doar nu l-am crede ca este dupa program sau ca si-ar fi luat concediu. Rusine!


Ghiciti ce Distins Barbat se va ocupa de Partidul Verzisorilor!


Zvonoteca politicoasa de prin Focsangeles zice ca un mare forumist de-ai nostri si, mai nou, si de-ai lor, s-ar fi lipit, in sfirsit, de un partid. Cica Distinsul Barbat, dupa ce a croncanit pe degeaba pentru pesedisti si apoi pentru pedelisti si nu s-a ales cu nimic, ar fi gasit o portita deschisa la"¦ Partidul Verzisor. Deci cu rosu sau portocaliu nu i-a stat bine, dar ii va sta bine in verde, ca Distins Barbat presedinte de filiala la Vrancea. Si pentru ca unul dintre partide, in speta ala rosu, ar avea interes ca Partidul Verzisor sa rupa niscaiva voturi de la citricieni, domnul presedinte a comandat ca partidul verzisor sa intre in sondajul uslasist, direct in monitoire. Si cica ar avea si citeva procente. Sa mori de ris si nu alta.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.