Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
25 iun 2011 984 vizualizări
Cele mai fierbinti stiri din provincia "vranceza"

Consilierul prasitor de cucuruz care merge cu microbuzul


Radu mamii Nitzu, singurul consilier focsanean care da cu sapa, a strins o mica avere din agricultura. La urma urmei nu este deloc rau ca unul in tara asta mai face ceea ce faceau bunicii. Faza haioasa este ca, asa cum ne dezvaluie un "oarecare", consilierul nostru paisano tine atit de mult la banii strinsi din cultivarea cimpului incit nu-si permite sa-si ia o amarita de Dacie, sa vina la oras. Si sa nu credeti ca vine cu caruta trasa de animale balegoase. "Nu cunosc situatia alesilor locali, dar fiind din Mindresti il vad pe Radu Nitu aproape in fiecare zi. Nu am nici o simpatie pentru el dar nu pot nega faptul ca munceste pentru tot ce are, poate nu chiar pentru tot, dar macar munceste. Creste animale, se duce la moara cu bicicleta sau tocmeste pe cineva cu vreo caruta plus faptul ca isi praseste singur porumbul. Daca are bani intradevar mi se pare cam masochist tipul, mai ales ca circula cu autobuzul pe ruta Focsani "" Mindresti si invers (chiar daca are gratuitate)", zice circotasul forumist.



Masa Marienilor


Cei care mai demult nu se suportau si isi imparteau capete in gura, impart acum aceeasi masa. Este vorba despre cei mai cunoscuti Marieni din politica dimboviteana. Unul baronul mioritzic, altul primarul care este. Si pentru ca partidul vrea sa arate ca intre membrii din conducere totul este bine si frumos, cei doi Marieni au fost pusi sa se ingramadeasca la aceeasi masa, unde sa-si mai dea din cind in cind si coate. Asta pentru ca n-au loc si vor sa razbeasca cit mai in fata. Chiar si asa, pusi de Mickey Mouse sa zimbeasca unul altuia cordial, in aer se simte o tensiune. Nu poate fi decit un Marian!


Ce face baronul, face si copia sa


Nici nu s-au aliat bine in USL, ca au ajuns sa impartaseasca acelasi comportament, deloc de laudat. Vorbim in propozitie despre "L"-ul din USL Vrancea, Ninel Sapunel, care are apucaturile paranoide ale mai baronului sau coleg. Concret, liberalul vede numai teoria conspiratiei in anumite intrebari ale presei. Nici nu apuca mass-media sa intrebe cum sta treaba, ca Ninel face clabuci si acuza ca intrebarile pertinente sint de fapt ghidonari de prin alte birouri. Cel mai penibil este ca anumiti colegi ai liberalului sef recunosc ca presa este indreptatita sa puna intrebari si sa ceara clarificari. Vorba farmacistei sefe din Vrancea: "umbla multi pe strada fara sa-si ia medicatia". Credem ca domnul Ninel ar trebui sa ia niste valeriana si sa-si ceara scuze.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.