Caterincă Mioritică

Senatorul Manivela e praf la volan

Ziarul de Vrancea
7 mai 2011 1297 vizualizări
Miron Manivela s-a fisticit din cauza serviciilor care-i fileaza casa in cazul Necolaiciuc si a bulit trei masini

Se spune ca blondele sint dezastru la volan. Presarii au descoperit ca se poate si mai rau. Filindu-l pe senatorul nostru de import, fratele Miron, jurnalistii de la Bucuresti au fost martorii unei parcari prin raschetare a uneia dintre masinile de lux ale familionului largit Mitrea. Obosit sau probabil cu febra musculara de la o sedinta de tras de fiare matinala, Miron Manivela se intorcea acasa cu fiul sau la volanul lui Rover argintiu, B-706-MMM, si a vrut sa se gareze. Pentru ca operatiunea se facea cu spatele, ne gindim ca poate Mitrea s-a fisticit din cauza serviciilor care-l filau si ele pentru povestea cu Necolaiciuc. Cert este faptul ca parcarea cu spatele nu-i punctul forte al senatorului vrincenesc, care a reusit sa avarieze mai multe masini. Dar, nu-i bai! Se pare ca autoturismele erau tot ale sale. De neinteles cum de nu l-a durut sufletul cind le-a bulit, semn ca senatorul nu pretuieste munca familiei sale pentru a avea cu ce consuma benzina pe drumurile lipsa ale Romanicii, tara unde domnul fuse ministru al Transporturilor. Jurnalistii de la agentia.org l-au vazut pe fratele lui Mare han cind a raschetat un Mitsubishi, tot argintiu, dar si un Peugeot, masina sotiei Manu blonda. Presa a observat in fata conacului din strada Dr. Lister din capitala si o masina data de la Parlament, un amarit de Logan. Spunem amarit pentru ca si ea, Daciuta, arata la fel de raschetata, semn ca arta sofatului nu s-a prins de Mitrea asa cum s-a prins arta mintitului electoratului. Vrincenii stiu cel mai bine pentru ca pe Manivela nu-l vad in judet decit la alegeri. Noi, pentru ca sintem intelegatori, am putea spune ca stricaciunile la masini au fost facute din cauza unor gropi in carosabil, pe care fratele Miron nu le-a vazut. Dar cum sa vorbim de gropi in cazul unui fost ministrul al Transporturilor care, se stie, daca n-a facut autostrada Moldova, macar si-a turnat o roaba de bitum in fata casei sale? Si in cazul in care ii va fi rusine sa mai circule cu masinile bulite, pesedistul are de unde cere o cascarabeta. Fratele Mare han detine un parc auto deosebit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.