Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 apr 2011 714 vizualizări
Sindicalistii pling nu de dragul bolnavilor, ci al cotizatiilor

Nu pacientii sufera cel mai tare din cauza inchiderii spitalelor de la Marasesti si Odobesti. Dupa cum observa un "sanitar priceput", riuri de lacrimi curg taman din ochii sindicalistilor care ar pierde finantari importante de la colegii cu halat. Cica Claudel Grosu ar fi un fel de Mariusel Petcu, brancardierul de la Sanitas, dar mai mic. "Pot sa va spun ca au inceput sa curga siroaie de lacrimi inspre Odobesti si Marasesti, se inunda orasele de atita apa... Si cred ca ati ghicit: sint lacrimile domnului de la sindicat, care plinge intruna pe umarul lui Niki Moise de durerea reprofilatilor, dar stiti de ce plinge? Plinge dupa cotizatiile de sindicat ale amaritilor astora reprofilati, la fel o sa faca si cu comasatii. Este atit de indurerat"¦", transmite un forumist informat.


Si restul e tacerea citricienilor


Cei sapte pitici ai lui Tralalin de la Consiliul Local Focsangeles au ramas, pentru sedinta de saptamina aceasta decit sase, Nicu Frichinoase lipsind. Si in lipsa lui, colegii sai si-au etalat calitatile desavirsite de oratori, dar muti. In afara de un rautacism politic enuntat in gluma de geamanul Gongu la adresa Uslasilor, restul au tacut cum stiu ei cel mai bine. N-o fi nici Nicu Frichinoase cel mai bun vorbitor din CL, dar sa ai la dispozitie o intilnire unde esti facut taitel de adversarii politici si tu sa nu arati ca ai limba... parca este prea penibil si pentru portocalii. Ca sa nu mai spunem ca, dupa iesirea din scena CL a lui Malu smardoi doritor de Apia, s-a trezit sa cuvinteze eternul sau obiect de caterinca, pesedistul Raducu Nitzu.


Primarul Vulpe mai face un rind de teici, ca n-are unde arunca banii


Despre comuna Tanasoaia, locul unde Vrancea se agata in cui si in afacerile dubioase ale PSD, am mai consumat cerneala. Localitatea se lauda ca are drumuri inguste marca Victoras Roman, padure exclusiv pentru drujba lui Gigel Dutza si primarie scorbura ocupata de Romel Vulpea. Cica acesta din urma, dupa ce a fituit miliarde de la Apia pentru adapatoare pentru animale, pentru ca acestea s-au distrus dupa nici sase luni de la montare, ar mai dori sa mai ia niste bani, pentru acelasi scop. Semn ca macar la Tanasoaia s-a iesit din criza, la o intilnire cu alesii neamului, Vulpea a intrebat cam ce sa mai faca prin comuna, ca bani ar fi. "Niste adapatoare, un drum, ce sa facem noi sa pierdem urma banilor?", pare a fi intrebat edilul. Si cum la tata-mare-n deal nu vine sa-l controleze nimeni, e clar ca Vulpea va mai aduna ceva si in scorbura sa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.