Caterincă Mioritică

Nini Sapunaru, in top cu Brad Pitt de Romania

Ziarul de Vrancea
12 feb 2011 1295 vizualizări
Amuzant ca politician, amuzant in mesajul de sub placuta de la biroul parlamentar, Nini este nominalizat si in topul celor mai amuzante nume de romani

Avem un vrincean in primii 100! Nini Sapunaru a reusit performanta sa ii fie contracandidat lui Brad Pitt. Nu la frumusete si eleganta masculina, nici macar la talentul actoricesc pe care il au ambii, asa cum s-ar putea crede cind se face referire la celebrul actor american. Un site de caterinca cotcodacita a inventariat primele o suta cele mai amuzante nume reale de persoane din Romania, evident cu ajutorul cititorilor fideli. Astfel, presedintele peneleilor vrincenesti, care de curind s-a ratoit la marinar, Nini Sapunaru, a fost nominalizat, reusind un onorant loc 98. Desi toata suflarea mioritzica a tinut cu politicianul, acesta a fost luat in top de Brad Pitt de Romania, scris asa cum se citeste, ca-i mai simplu, Bred Pit. Sapunaru a fost nominalizat intr-o companie selecta de politicieni cu nume hazlii ca William Brinza, Culita Tarita sau Trita Fanita, acestia putind, de departe, sa-si faca partidul lor, mai ales ca, perindindu-se cu totii pe la guvernarea tarii, toti s-au facut de"¦ bascalie. Amuzanti in plen, amuzanti in buletin si foarte amuzanti in intitiative legislative, politicienii cu nume de gluma n-au reusit sa o surclaseze pe Supplexa Memoranda Onac, semn ca imaginatia parintilor in a-si boteza copiii cu nume traznite nu are limite. Pina a ajunge in topul persoanelor cu nume hazlii, Nini Sapunaru a primit si o dedicatie pe zidul de la sediul. Sloganul liberalilor anonimi cu pasiune pentru graffiti urban, "Atentie la portofel! Nu te mai lasa furat!", ramine arc peste timp sub placuta aurita a biroului parlamentar al vrinceanului cu nume amuzant. Este chiar amuzant cum se potrivesc niste lucruri. Pentru ca acum, liberalul se lasa "furat" de peisajul cu intrarea la guvernare a USL-silor, de minuta cu baronul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.