Caterincă Mioritică

Cu ce animale moarte au horit madamele de Vrancea la Unire?

Ziarul de Vrancea
29 ian 2011 1566 vizualizări
Ca adevarate pitzi-politiciene blanoase, Miorita Lazarita,Tina Negoita si Mirela de fier s-au pozat la Unire cu animalele moarte pe ele u fotograf a fost o alta doamna pasionata de vulpi atirnind la git, Lucia de pe utilaj u nici opozitia, prin Bobocita sau Fevronica, n-a renuntat la deflarea in blanuri naturale, una mai scumpa decit alta u mai populare, Madame Placy si Katy Abramburica si-au tras stofe calduroase

Unirea de anul acesta n-a fost doar prilej de poze cu Baselu in hora. Doamnele din politica de pe Milcov, fie ele la putere sau in opozitie au avut motiv de defilare ca pe podium cu blanurile din dotare. Vulpi, nurci, vizoni, toate animalele moarte au impodobit trupurile cucoanelor care, fie vorba intre noi, la Teatru n-au unde sa mearga, la Opera nici atit si nici sotii nu prea le scot la restaurant de cind cu criza aceasta. Si asa, prin casa sa imbraci hainele scumpe sa te fitii in fata oglinzii, fara sa te vada nimeni, n-are nici un haz. Vi le prezentam mai jos pe distinsele doamne carora le plac animalele atirnind la git si nu alergind voioase prin padure.





Cu un banal guler de vulpe gri, Lucia de pe utilaj, doamna de la Drumurile Nationale din Vrancea a incercat o apropiere in cuget si simtiri de primul barbat al tarii care, din pacate, la acest 24 ianuarie, nu i-a iesit, fiind "sabotata" de o colega de partid mai norocoasa si care nici macar n-avea vulpea la git.











De blanita nu s-a dezbracat nici prim-vicepresedintele citricienilor vrincenesti, Mary Pirca. Aceasta a stat la hora linga fosta sa colega din domeniul textilelor, madame Placy. Din pacate pentru high-life-ul de pe Milcovul, Pirca n-a stralucit in primul rind pe scena, fiind "impinsa" in rindul din spate de senatoarea Sori. Aici, Mary Pirca s-a conversat cu Razvanel, baiatul lui tati Mustea.








Nici colega din curtea lui Mare Han, Rodi Bobocita, n-a lasat haina fina de blana in cuier. La hora Unirii, consiliera l-a prins strins de mina pe seful cel mare de la Cejex si nu i-a mai dat drumul. I-o fi fost teama sa nu se impiedice de treptele pe unde s-a dansat? Probabil. Cert este ca doamnele politician si-au respectat partenerii de dans, neamestecind miini portocalii cu mini rosii. Venea Pontanacul in inspectie si nu era rost de scandal pe motiv de concordie la unire.




Vedetele blanoase ale manifestarilor au fost, incontestabil, doamnele lui Tralalin, Miorita Lazarita, Tina Negoita si Mirela de fier. Cele trei au fost surprinse in timp ce pozau ca pentru facebook, fotograf fiind Lucia de pe utilaj.













La luxul hainei de blana nu a renuntat nici Doina Melinte, directrice la Agentia Nationala pentru Tineret si Sport, amica buna a lui madame Placy. Aceasta l-a avut ca bodyguard pe Baciul citrician, ca nu cumva cineva de la protectia animalelor sa-i sprayeze cu verde blana naturala.





Din hora animalelor moarte au lipsit madame Placy si Katy Abramburica, cele doua preferind niste paltonase simple, din stofa, care n-au trait niciodata si n-au clipit blind din ochisori inainte sa moara si sa ajunga pe umerase. S-or fi gindit ca va iesi cu bataie cu oua si ca nu are rost sa-si strice blanitele de mii de euro. Plus ca daca vrei sa fii popular, nu vinturi in fata amarastimii cu pensii taiate vizonul de Milano.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.