Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
18 dec 2010 1264 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Din ce mai scot deputatii miliardele


Unii o dau cu proiectarea, altii taie carnea, in timp ce altii stau cu ata-n gura si croiesc. In schimb, cei cu dreptul din stinga fac avere de pe urma cabinetelor notariale. Cel mai prolific si mai deputat- notar din Vrancea are doua joburi la care nu trebuie sa vina la ora fixa si la care cel mai greu este sa bei cafeluta. Pe care joburi, daca este sa ne uitam in declaratia de avere, le face foarte bine, din moment ce banutii se inmultesc. Anul trecut, "notarul infractor", dupa cum il alinta parinteste baronul, Ciprian de la Panciu, a scos din activitati independente, doua miliarde juma. Si pentru ca in criza e bine sa aduni banuti din tot ce se poate, Ciprian de la Panciu si-a mai vindut s-un apartament in orasul dintre vii, pe care a luat putin peste alte doua miliarde. Deci, daca este sa ne gindim, in opozitie se fac cei mai multi bani. Asta daca ne uitam la burticelele lui Ninel s-a lui Ciprinel.


Tanti cu munca la negru, inca un directorat Victoria-os


Taraboi la pedelei. In mijloc, una dintre cele mai longevive doamne - stapina muncii la negru in Vrancea, Victorita DiaConu de la Itemeu. Tanti a stirnit valuri de nemultumiri prin partid dupa ce, desi se pregatea cu piscoturi pentru pensionare, Tralalin i-a spus ca sa mai stea oleaca. Asta pentru ca sotul doamnei, Milica DiaConu, este in dreapta lui Tralala la conducerea celui mai citrian partid din Vrancea, p-un post de secretar general adjunct, si tre s-o tina si pe doamna ocupata pe la vreun birou. Si uite asa, partidul care se lauda ca promoveaza tinerii in functii politice, administrative, sta tot cu sfatul batrinilor pensionari. Nu pentru ca le-ar aprecia intelepciunile, ci pentru ca ei stiu cum se invirte roata prin judet.


Colegii piulitelor de la isehas, Veber patru nume si Gigi Stan


Stocareala celeista saptamina asta cu doi fosti colegi ai piulitelor si suruburilor de la isehas. Unul se tot lipeste de afaceri cu terenuri cu Primaria Focsani, altul a facut smenuri de acelasi gen, dar mai in trecut si acum e ofticat pe colegul sau. Fostii de la isehas, acum preocupati de politica cetateanului din urbe, si-au aruncat acuze, desi in anii 90 au fost asociati la o firma. Veber patru nume de la Pesede si Gigi Stan liberalul au impartit o casa pentru sediile celor doua firme, Micromet si Prestcom, de pe b-dul Cuza Voda. Insa, se pare ca drumurile diferite in politica i-au cam indracit pe cei doi. Consiglierii sint insa simpatici in incercarea lor de-a arata ca virsta nu-i impiedica la combinatii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.