Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
9 oct 2010 1074 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Pesedeul nu le stimuleaza pe femei


Femeile lui Marean cu trei trandafiri s-au plins ca politica partidului este destinata numai purtatorilor de nadragi si de burti. Adunate si imbracate la rosu sa-si aleaga sefa, doamnele i-au batut obrazul deputatului Anhel ca partidul nu le mai stimuleaza! Si, pe linga faptul ca nu se uita la ele, partidul nici nu simuleaza ca ar fi interesat de parerile cucoanelor. Femeile lui Marean au pus mina pe microfon si, la conferinta de alegeri s-au bocit ca ele ar avea mai multe aptitudini pentru partea sociala, de i-au plictisit destul de rau pe cei citiva barbati politicieni trimisi sa le supravegheze. Desi barbatii rosii au rosit cind li s-a spus ca-s slabi in actul stimularii, acestia au tinut sa intareasca ideea ca n-ar fi misogini. Daca ne gindim ca gasca lui Olo din Celeu n-a sarit s-o apere pe Bobocita la faza cu ciocanul de snitele oferit de citricianul Malu, chestiunea cu misoginismul in Pesedeu chiar e intarita. Girl power!


Protestul gol sub dus: "Luati mina de pe sampon"


Dupa ce a lasat orasul sa zaca in propriul jeg timp de aproape o luna de zile, enetii lui Valter s-au gindit sa faca si misto de candeala locuitorilor. Au anuntat sus si tare, prin comunicate edificatoare, cum ca miercuri dis de dimi, dusul va cinta vesel sub jetul de apa, in sfirsit, calda. Asa ca, m-am trezit si eu mai dimineata decit de obicei, sa am timp sa ma bucur de lucrul care mi-a lipsit atit de mult: risipa de apa calda din cada. Bucuria a fost scurta, din moment ce robinetul rosu n-a dat drumul la nimic. Insa, pe coloana, lipsa apei calde a dat drumul la mii de injuraturi pentru Valter si Didi, in asa fel incit sa aiba carne destula la frigider. Miscarea de protest "Luati mina de pe sampon" din Focsani a tinut sa transmita, la cald, urmatorul mesaj: "Mister Decebal, sa traiasca familia ta daca astepti sa faca baie si corpul matale cu apa care trebuia sa curga astazi pe tevile ENET-lui care are o conducere cu salarii de sute de milioane aprobate de matale si de Matisan?".




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.