Caterincă Mioritică

Ce mai cara romanul cind cara cu decapotabila?

Ziarul de Vrancea
31 iul 2010 1033 vizualizări
Romanul a gasit masinii decapotabile o noua intrebuintare.

Dupa ce a fost pe rind: aspirator de gagici, mini-terasa, pat cu acoperis de o mie de stele, masinuta decapotabila a fost transformata in dubita utilitara cu aerisire. Dupa cum se poate admira in fotografia facuta pe drumurile patriei, autovehiculul si-a demonstrat latura muncitoreasca, ajutind din plin la constructia vilei de vacanta. Pentru realizarea ei, proprietarul si-a carat cele trebuincioase, de la ciment, fier beton, grinzi si pina la plasa de sirma pentru gard, cu buburuza albastra. Nu credem ca va mai dura mult pina ce vom vedea circulind prin marile orase autobuze iesite la pensie transformate in apartamente pe roti. Cum subventiile la caldura se vor elimina, facind din facturile la intretinere niste chestii de care nu te poti atinge, romanul se va muta de la bloc in masina. Pentru ca noi putem renunta la orice, mai putin la autoturismele din parcare. Si atunci ne vom ingradi locurile de parcare, vom semana rasaduri de ceapa si ridichi pe margine si vom locui in masini.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.