Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
24 apr 2010 936 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din "provincia vranceza"

Oile cui sint Didi si Morti?


Pentru ca stiu unde le este locul, cei doi edili de Focsangeles s-au asezat unde trebuia la evenimentul "Zilei Fortelor Terestre". Sub sloganul "oi puteti fi ca ei". Ale cui oite sint Didi mustiuc si Bobo Morti, asta se stie. Nu e clar insa daca seful lor de turma ii calauzeste bine pe cimpul de lupta politica. Berbecul lider are in aceste zile o agenda extrem de ocupata, mai ales ca-n pesedeu se dau lupte grele pe functiile de conducere. Acolo unde vicepresul Marean de la Vrancea are si el ceva interese sa-si puna niste oameni care niste"¦ oi. Si pentru indobitocire, acesta mai imbraca haina de lup.


Fisa postului la ATOP: caratul de flori, eclere si afise electorale


Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica. V-ati intrebat vreodata ce fac exact oamenii angajati aici? Si noi. Si ne-am dumirit cind am vazut masina neagra consumind benzina degeaba prin oras. Ordinea Publica s-a implicat activ in pastrarea linistii de 1 si 8 martie, cind a carat flori si fursecuri pentru reprezentantele sexului frumos. Care, in caz de n-ar mai fi avut piepturile pline de martaguse ar fi declansat revolte de strada prin Prefectura si Cejex. De asemenea, masina ATOP e nelipsita din fata partidului rosu unde cara la campanie pliante, fluturasi si bannere cu trandafiri. Inchipuiti-va ca pesedoii s-ar incaiera daca n-ar primi imagini fotosopate cu liderul lor maxim. Si inchipuiti-va ca pentru astfel de activitati de mentinere a ordinii publice se aloca bani de la voi din buzunar.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.