Caterincă Mioritică

Baronul i l-a donat lui Blaga pe consilierul-securist Darie

Ziarul de Vrancea
17 apr 2010 1086 vizualizări
Mihaita Darie e consilierul PSD care-l sfatuieste nuMAI de bine pe ministrul Vasile Blaga de la PDL u Darie le-a declarat kamikazilor ca politica il dezgusta, semn ca la urechea lui Marean de la Vrancea i s-a aplecat

Pierderea suferita de Marean de la Vrancea ar putea fi considerata, pe termen lung, o investitie foarte buna. "Pasarea" unei bucati bune de consilier de la cabinetul sau, pe unde stim foarte bine ca nu dadea, a lui Mihaita Darie, ar putea fi o urechiusa deschisa pentru furarea "meseriei". Ca tot Marean este in limba dupa buldogul lui Baselu, Vasile Blaga, si declara nonsalant ca se pregateste intens de ani buni pentru a fi viitorul - niciodata ministru de interne. Faptul curios n-ar fi acesta. Ci, asa cum zic si noii catavenci, cei de la Kamikaze, de ce i-ar fi donat Marean lui Blaga un consilier securist si pesedist pe deasupra?! Dupa ce a luat bani degeaba fiind consilierul lui Marean, Mihaita Darie, care ocupa un post de ales rosu si la Botosani, a ajuns ditamai specialistul in administratie publica, odata cu ungerea buldogului la MAI. Pai noi credeam ca parteneriatul pentru Romania dintre PDL si PSD s-a rupt! Este el reinnodat bine de un consilierul securist pesedist cu un ministrul portocaliu? Ori Mihaita Darie, consilier judetean PSD, se pregateste sa-si declare viteaz independenta? Ca tot se face acum un partid de independenti portocalii, supusi credinciosi ai lui Baselu"¦ Cum Darie le-a spus kamikazilor ca-i cam pute politica"¦ avem dreptul sa ne inchipuim tot felul de chestii. Ce nu i-o fi placut securistului Mihaita prin curtea baronului PSD de Vrancea de-i asa de scirbit de clasa politica? Nu i-a dat al 13-lea salariu? Pe lista oamenilor care au avut nevoie de parerea deosebita de consilier turnator al lui Mihaita Darie s-a numarat, pe linga Marean de la km 25, si Mircea Prostanacul pres de-o noapte. Iata insa ca acum, prin piinea alba a guvernarii oferite de Blaga, Mihaita Darie revine la matca. Acesta a plecat la PSD din, ca sa vezi si sa nu crezi, PD in 2003, negindindu-se in mintea sa de securist ca-n 2004 democratii stau oleaca pe la Putere. A facut ce-a facut de atunci, si-a bolmojit declaratiile de avere pe la CJ Vrancea si CJ Botosani si pe drum a uitat de niste case, niste averi, si acum ii sufla consiliere lui Vasile Blaga. Remarcabil cum valorile trec barierele partidelor politice"¦ Si da, despre Darie zicea Baselu ca-i un "securist cinstit". Si da, despre Baselu zicea Darie ca ia deciziile "intr-un bideu", alaturi de un grup restrins de oameni. Ce mai pute politica asta"¦ Intelegem de ce-i Mihaita scirbit! Si acum, Marean a ramas singur si neconsiliat?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.