Caterincă Mioritică

Daca n-au razboi, militarii s-au apucat de insingerat ciupercute

Ziarul de Vrancea
26 sep 2009 1117 vizualizări
S-a stiut mereu ca pe timp de pace, artele au inflorit si au cunoscut stiluri si curente din ce in ce mai elaborate si cu o expresivitate deosebita.

Acest lucru este demonstrat cu virf si indesat talent si de militarii nostri milcoveni care, in lipsa de Afganistan, Irak sau Fisia Gaza s-au reprofilat pe pictat mobilier de gradina. Celebra reclama cu americanu"â„¢ mort, client fidel pentru creatorul de pitici, ramine in istorie la noutatea absoluta in domeniu. Noul model de camuflaj in arta razboiului este cel rosu cu picatele albe sub forma de palarie de ciupercuta. Vechile pietre folosite pentru aruncarea cu prastia au fost degresate, puse pe un picior si vopsite. Marturii ale razboiului talentului de pictor naturalist din armata vrinceana pot fi gasite prin curtile unitatilor si, in curind, vor bombarda si poligoanele. Ne mai ramine sa vedem domnisoare cu ochi in loc de gura a la Picasso vopsite pe tancuri sau ceasuri care se scurg in asteptarea unei misiuni singeroase pe elicoptere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.