Caterincă Mioritică

Petre este pentru noi Ridzi doi, dar cu chelie!

Ziarul de Vrancea
12 sep 2009 1049 vizualizări
Nici nu s-a racit mortul de la Ministerul Tineretului si Sportului ca laitmotivul scenei de spectacole a zburat prin tara.

Si o placinta de idee i-a picat si primarului John Petre de la Panciu, care a comandat pentru dixtractia de la zilele orasului de la sfirsitul lunii o gogeamitea scena de 260 de bulione de lei vechi. Pai se poate, cum sa se faca de rusine edilul lui Marean in precampania electorala? A ales ce e mai bun, ca poate scena o fi suflata si cu aur, de banii astia. Chiar daca zice in public ca va aduna sponsorizari private pentru paranghelie, pasaricile de la Panciu spun ca pircalabul a dat ordin sa se scotoceasca bine prin bugetii secatuiti pentru a le da cep la serbarea cu piine si circ de zilele orasului dintre viisoarele care i-au adus pe podgoreni la sapa de lemn. Dar, vorba baronului, cetatenii sint niste boieri si nu trebuie sa simta criza!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.