Caterincă Mioritică

Marean moderatul o arde cu cagula prin Delta

Ziarul de Vrancea
5 sep 2009 1193 vizualizări
Baronul a intrat in prime-time la antena mogulului sa dezvaluie cum sperie el oamenii prin Delta Dunarii

Ne-a fost dat s-o auzim si p-asta! Domnul presedinte "moderat", dupa cum a fost gratulat de un pupacios rosu de la Bucale, Marean de la Vrancea, cind se duce sa arunce cu batul in balta prin Delta isi pune cagula ca sa se camufleze sa prinda peste. Intr-o seara, la antenele mogulului, Marean "moderatul" ii povesteste moderatoarei o analogie facuta de el, care este ea analogia, intre statul politienesc in care traim (multumim, dar noi credeam ca e stat democratic) si o poveste pescareasca. O poveste cu baroni care poarta cagule si sperie amarite de la pensiuni de prin Delta. Pentru savoare, redam integral citatul lui Marean, primul cagular al statului. "Eu am spus-o de multa vreme si nu numai acuma. Da, Romania e un stat politienesc in acest moment si trebuie sa spun cu toata responsabilitatea. De ce? Faptul ca am ajuns, ca sa va dau un exemplu, in Delta Dunarii si din cauza faptului ca pa barca era foarte"¦ batea vintul foarte tare prin primavara, o amarita de la o pensiune, o doamna, o amarita de la o pensiune, pentru ca eu eram cu trei prieteni si aveam cagule din cauza frigului pe fata, era sa faca stop cardiac crezind ca am venit sa o luam. A trebuit sa imi scot cagula de pa cap si sa spun: «doamna, ma iertati, ma numesc Marian Oprisan, sint un om, sint un turist», si am intrebat-o de ce a facut acest lucru si ea a spus ce a crezut ca ?!?!!!? cuviinta in eroare, pentru ca «atitea am vazut la televizor incit nici nu va imaginati in ce stres traim citeodata din punctul asta de vedere»", a declarat baronul la televizor. Noi credem ca Marean nu se dusese la peste, ci se juca de-a razboiul prin Delta. Si cagula se pare ca nu l-a protejat foarte bine de vint, mai ales ca ideile ii flutura cam brownian pe la mansarda.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.