Caterincă Mioritică

Bosta face si desface regulile modei la Vrancea Political Stil

Ziarul de Vrancea
29 aug 2009 1293 vizualizări
Seful scoalelor este un adevarat cameleon feisan, Bosta uimind prin culoare la fiecare aparitie

Bostanelul Curcubel cu pretentii de Chanel revolutioneaza feisanul mioritic!!! Cind toti inspectorii se prezinta sobru, cu straie gri si incheiati pina in git, Bostanelul Curcubel apare in sala ca un zin. Un pic plinut si ridat, dar zinul e zin! De fiecare data Bostanelul impresioneaza audienta prin tinute tipatoare si socante. La fiecare adunare publica, Bostanelul e asemenea unui semafor stralucitor, aplaudat frenetic de publicul feisan addict. In topul tinutelor kitschoso- strigatoare la cer se claseaza pe un loc fruntas costumul turqoise, la care "generalul" a adaugat o esarfa galbioara, in locul clasicei si de acum demodatei cravate. Cu o astfel de costumatie politica, acest Jan Pol Gotier Bosta l-a surclasat in inimile babelor pe clasicul elegant Crin, la vizita lui prin Vrancea. Pe locul doi al podiumului tinutelor de mare stil si pistil se claseaza camasuta verde-brotacel, care asortata la ochelarii tip fund de borcan il aduce pe inspectorul "Gadget" mai aproape de lumea oracaitoarelor. Si in final, ultima, dar nu cea din urma, camasa de tradator pedelist, de un portocaliu aprins, menita sa stirneasca si mai multa confuzie in rindul zecilor de aspiranti la fotoliul de "general" pazit cu atita abnegatie. Chiar ne intrebam cum de a mai prins Bosta o astfel de camasa, mai ales dupa furia portocalie de prin magazine de anul trecut. Nini nu se supara ca "generalul" se da cu portocalele? In curind, tinutele "Bostanel Curcubel" vor cuceri scolile vrincene, iar camasile roz bon-bon, portocaliu intens, verde-brotacel, impreuna cu deux-pieces-urile turcoaz vor fi proclamate uniforme la liceu. Culoarea de par in trend va fi castaniul tip gem de corcoduse, iar hair-style-ul va fi in stil "creasta ciufulita de cocos". La acestea, musai, in sezonul cald, sa va opariti degetele in sandulute plasa din care, elegant, sa iasa cite un rest de soseta decolorata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.