Caterincă Mioritică

Ce face un jurnalist din Vrancea cind il vede pe Mazare?

Ziarul de Vrancea
22 aug 2009 1262 vizualizări
Se gindeste la ¦ Bacinschi

Primarul playboy Raducu Mazare la discoteca inconjurat de pitzipoance. Pentru cei care citesc presa cu tzitze, acest fapt nu pare a fi nici o stire deosebita. Cu toate astea, auzind ca nazi primarul care nu-l poate pronunta pe "R" (inca o chestie care da pe spate donsoarele) este in acelasi club unde mi-am lasat si eu timpanele, m-am gindit ca n-ar fi rau sa-l pozez. Pentru prima data in viata mea de jurnalist mi-a parut rau ca nu am aparatul de fotografiat si ca nu-mi pot exersa aptitudinile de paparazzo. Am fost linistita repede de amici care mi-au explicat ca sint in vacanta si ar trebui sa ma calmez de asemenea porniri. Dupa reflectari cu gindurile imprastiate in toate partile intre doua melodii cu bass-ul puternic mi-am spus: unde-i stirea pina la urma? Raducu Mazare este in habitatul lui natural printre gagici ce i-ar putea fi fiice si nopti umede inecate in cocktailuri cu arome braziliene. Stirea, m-am gindit eu, ar fi fost daca pe canapeaua alba, tolanit, cu trabucul facind inimioare de fum si cu ochii plecati in expeditii periculoase pe sub fustele minuscule ale dansatoarelor, ar fi fost primarul Didi Bacinschi. Mmm"¦ Un scenariu total greu de adus in realitate, mai ales ca edilul nostru, desi coleg de partid cu nazi ririitul si la fel de bronzat, nu impartaseste aceleasi pasiuni cu primarul Bamboo. Asa ca, m-am impacat cu lipsa aparatului foto si mi-am continuat orele de distrugere a timpanelor. Pina la sfirsitul concediului m-am vindecat si de boala pozelor tip paparazzo. Didi for ever!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.