Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
24 iul 2009 732 vizualizări
Adevarul in bec cu urechi se ascunde

Pe la Preafacatura din Vrancea, vara aceasta fierbinte a venit si cu o sesiune de curatenie facuta cu elan setesist. S-au aspirat covoare, s-au sters geamuri si s-au schimbat becuri. Unele inca mai luminau cind au fost inlocuite. Problema schimbarilor a aparut numai prin birourile de alta culoare"¦ unde lumina trebuie sa pice intr-un fel. Si sa capteze mai bine undele sonore. Daca tot le-au schimbat, oare o fi vorba de becuri eco? Daca tot ascultam, macar sa nu poluam, nu?


Pleaca Nini in Spania, se inchide tabara la PNL


Ninel, presul interimar al liberalilor s-a dus. In vacanta. Desi in opozitie si cu mina intinsa pe la CJ asteptindu-si banutii munciti la firma de proiectare, Sapunel si-a permis sa-si ia concediu de trei saptamini pentru a se bronza in Spania. Ninisor, intre participarea la o lupta la corida si un dans din castagnete, se va gindi si la o strategie prin care sa ramina sef la liberali. Cit el va lipsi, politica galbenilor va lua o pauza. Si asa nu mai au prea multe de facut. Viceprimari la Focsani nu pupa, bani de la Guvern nu mai vin pentru edilii colorati altfel decit in rosu si portocaliu, iar fostul prefect dat ca viitor presedinte de partid, Dragos - numele mic, Mircea - numele de familie, e mai preocupat de distractie decit sa umfle Penele.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.