Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
18 iul 2009 1128 vizualizări
Senatoarea Marinescu, din Irak, la nunta la Londra

Zice Sutu, nu al nostru Marean Portofel, ci ala de la Palat, ca fosta senatorica de Vrancea Simonuta Marinescu lasa in iulie vesta antiglont din Orientul Mijlociu pentru vesta de nevasta de englezoi. Marineasca, care a trecut in mandate de la PD la PSD si s-a ales cu trimiterea la cratita dupa ce a propus eliminarea baronilor locali, cu referire directa la Marean Sutu, a plecat prin 2004-2005 in tara lui Sadam sa lucreze pentru Banca Mondiala. In prezent, contestatara lui OpriSadam locuieste in Iordania, profesind nu ca politician, ci ca economist. Pentru ca a divortat, fosta senatoare va spune "yes, I do" pe 25 iulie, la Londra, noului sot supus al Reginei, care e de profesie avocat.


Lui Nicolas nu-i pica bine chistocul in pubela portocalie


Premarele ros pesedist de la Odobelesti, Daniel Nicolas, a facut atac de nervi cind a vazut ca serviciul local de salubritate i-a montat pubele portocalii prin oras. Sfidarea politica a fost si mai mare cind a fost nevoit sa arunce pachetul gol de tigari in cosul de culoarea pedeleilor din fata Primariei unde el munceste in administratie, nu in politica. Dupa taraboi de nedescris si gunoaie multe aruncate pe jos, drept razbunare pentru nesimtirea de a nu fi pubele rosii, lui Nicolas i-au fost aduse doua cosuri verzi, ecologiste. Semn ca trebuie sa mai lase fumurile de orice fel!



Strimbei s-a strimbat de atitea amenzi de circulatie incasate


Primarul Johnel Strimbei de la Dumbraveni a strins amenzi de circulatie in valoare de 19 milioane de lei pentru ca piciorul ii aluneca prea adinc pe pedala de acceleratie. Cit timp a avut radarul fix pe raza comunei, gospodarul a uitat de ochiul vitezistilor si a cotizat serios la bugetul comunei sale. Circotasii il linistesc pe amendatul de serviciu spunindu-i ca-i mai bine ca a urcat acul viteziometrului prin Dumbraveni, decit sa fi facut asta la Golesti, pentru ca banii sa vina tot la el, nu la colegul de la pesede. Primarul Strimbei si-a pastrat banii in portofel abia dupa ce si-a pus pe parbriz un abtibild "Atentie, mergi prudent sa nu devii donator de bani la bugetul local".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.