Caterincă Mioritică

Vechii clienti ai statului degeaba au buze reci

Ziarul de Vrancea
23 mai 2009 967 vizualizări
Lingusitori si lasi, multi sefi ai deconcentratelor care se tin cu dintii de scaun si care n-au alt job in afara de cel indicat de partid au incercat sa se puna bine cu actualii guvernanti pentru a ramine in fotoliile caldute si moi ale deconcetratelor.

Cum unii dintre ei au fost respinsi cu brutalitate de catre noii stapini, care nu le-au apreciat buzele lipite pe dosuri decit ca fiind foarte reci, au inceput sa scheune pe la usile instantelor cautindu-si alinarea in citeva decizii judecatoresti. Directorasi ca Cepoi, Vrizieru si Barcaciulescu spera in revenirea zilelor de odinioara cind partidul lor aflat la putere i-a chemat la frecat menta pe bani multi si le-a asezat dosurile pe jilturile capitonate. Mai marii judetului peste fondurile europene si-au tras intre timp firme proprii de consultanta preluind din zbor clientela de fermieri de la gura statului. Acestia au uitat insa ca aveau la capitolul profesionalism lacune cit Groapa Marianelor si faptul ca si ei au fost pusi in functii doar pentru ca aveau o singura calitate, pe care acum o contesta succesorilor lor: calitatea de membru de partid. Evident ca directorasii de tip vechi au fost inlocuiti cu directorasii de tip nou tot pe aceleasi criterii politice, dar cu buze mai calde.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.