Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
28 mar 2009 982 vizualizări
Misu Copac salveaza CAS-a de la mutenia vesnica

Marta Harapbarabula, inlocuitoarea de circumstanta a lui Misu Copac la Casa de Asigurari de Sanatate bolnavicioasa, s-a temut mai tare sa se intilneasca cu oamenii decit de ceea ce s-a petrecut saptamina asta, anume come back-ul geamanului liberal. Martuta, despre care noi credem ca are fobie de virusi, ar fi vrut s-o delege pe saraca cu duhul, dar plaiboita, Iustina, sa vada care-i starea de sanatate a oamenilor de la audiente. Pai bun asa, PSD si PD-L au gasit-o bine pe madame asta care se spala cu spirt dupa ce da mina cu bolnavul! De asta nici nu vorbea prea mult cu presa, sa nu cumva sa faca cunostinta cu virusii virulentei jurnalistilor. Ce greutate a mai avut propunerea fostului halat alb al PSD Vali Ochean Luneta... Noroc de revenirea omului cu catelul, stie el, ca a scutit multa lume din CAS de acoperirea cu kakao. Marta ca e muta, iar Iustina ca e intepenita la minte si fricoasa ca o sa zboare de pe functia de gurista plaiboita.


Popexu ENET, in amor fierbinte cu Bea de la preturi


Fabrica de facturi oparite pentru buzunarul focsanenilor ascunde multe. Pe linga pierderile de pe retea, in spatele portilor de fier se deruleaza cica amoruri inflacarate. Dintre amantlicurile date pe goarna de angajatii nemultumiti de anumite treburi, se pare ca istoria universala a termoficarii va avea in anale un cuplu de pacura, sau de biomasa daca Placy se lipeste de Didi. Popexu ENET o prefera pentru deplasarile prin tara pe Bea de la preturi, doamna fiind un fel de Beatrice a lui Dante care-l poarta pe Valty prin fierbinteala cazanelor din infernul dragostei. Muncitorii care stau toata ziua in abur sint cam enervati de lipeala dintre cei doi, mai ales ca la toate seminariile Valty o prefera pentru ne-plictiseala pe Bea de la preturi, costuri si strategii.


Vieru si-a pus un post la pastrare. Acum il ocupa linistit


Tavisor Vieru, seful maturat de la APIA judeteana, s-a gindit la vremuri nasoale, de restriste politica. Dupa ce a carat bidoane pe la Bucale de i se lasa portbagajul, acesta si-a pus bine un post de executie la APIA din Adjud, unde sa nu vina vreun rau politic si sa-l zvirle pentru ca nu face proiectele la timp. Si daca tot munceste la Adjud, mai bine pentru Tavisor, care sta la Ruginesti. Exact in mediul propice pentru interventii in agricultura, la sat, la el in ogor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.