Caterincă Mioritică

Tatal ministrului de Interne, controlat la paharul de vin

Ziarul de Vrancea
21 mar 2009 1675 vizualizări
Autoritatile vrincene au aflat ca vinul se face si din struguri cu ocazia controlului de la IGPR-ul lui Dan Nica

Si cu adjutant care vorbeste pe limba sa, Scandel tot nu stie ce se intimpla prin judet. De controlul pe vinuri cica Scandel habar nu a avut pina nu a inceput, desi trebuia sa afle din prima care-i spilul si sa-i spuna sefului sau, baronul, care nici el nu stia ca a intrat IGPR-ul "cu ciubotele" in cramele amicilor sai. Am putea spune ca Doaga nu are habar de multe. Oare de cei care au spart bancomatul de la Maicanesti se mai stie ceva sau baietii stau la plaja in Maldive? Printre cei care au fost controlati la gradele de alcool si la perlutele bauturii lui Bachus au fost cica atit fratii Misu si Gabi Copac, cu vinarie SAPARD la Jaristea, dar si tatal ministrului pesede de Interne, Dan Nica, unde controlorii s-au oprit sa guste un Traminer, mindria casei. Asta asa, la oha, sa nu bata prea tare la ochi ca e directionat de la Bucuresti special pentru unii-altii de prin zona Panciu, Tifesti, Jaristea sau Focsani care se credeau protejati de Marean. Despre batrinul lui Dan Nica se spune ca e podgorean recunoscut prin Panciu. Licoarea din strugurii negri de pe tarlaua sa ajunge sa ii ameteasca si sa ii bage sub masa pe nemti. O fi gustat si Scandel ceva de e asa pe sub toate cite se intimpla in judet? In orice caz, cu ocazia degustarilor de la IGPR, autoritatile vrincene au aflat si ele ca vinul vrincean se face si din struguri. Restul e BFL. Adica bautura fermentata linistita, nederanjata de autoritati, si care se intinde ca o pecingine peste podgorie. Numai in ultimele luni s-au autorizat sase firme, pentru ca BFL-ul e tot ce se vinde pe timp de criza si de aici si-ar putea lua leii si cei pe care ii stiti cu totii. Cit despre cit de bine informati sint sefii judetului nostru, zonele de influenta incep, iata, de la un pahar cu vin. Doar asa se explica de ce desantul de la IGPR a stat ascuns pina in dimineata controalelor de saptamina trecuta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.