Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
24 ian 2009 2888 vizualizări
Domnita Ralu are apucaturi baronesti

Nici nu a fost unsa bine ca prefecta blonda si perfecta pentru restabilirea podului de flori dintre Cejeu si Prefectura, ca Ralucutei i-au iesit vorbe de la fostii sai subordonati din curtea baronului Marean.Cica blonda de la Drept a venit intr-o noapte pe la munca, nu se stie ce anume sa faca noaptea la birou, si a gasit amaritul de gardian motaind pe un scaun la intrarea in institutie. Noi il cam intelegem, ca la cite usi tre sa deschida la toti sefutii de pe acolo"¦ Speriata ca cine stie ce hot ar putea intra prin efractie la birourile cele mai grele din judet, viitoarea prefecta a tipat si a dat ordin ca toate instrumentele de hodinit dosul sa dispara. Asa a si fost, cuvint de domnita Ralu, transformat de baron in ordin! Executareaaaa!


Juniorul vicepresedinte, anonimul de la CJ


Dragos Rama Groasa Birladeanu se chinuie. Se straduieste cu pateul ala al lui care-l cam supara de atita sucuri cu multe grade, se straduieste cu fetele sa si-o tina cit mai sus (rama, evident) si nu-i iese. Si pe linga asta, se chinuie si doamna mama de vicepresedinte anonim la CJ sa isi faca progenitura cunoscuta. Speriata de starile de rau ale Dragoselului, mamita lui da cite un telefon disperata la Spital sa i se spuna cum sa-l dreaga pe micutul vice. Numai ca, recomandarea sa cu "sint mama vicepresedintelui de la Consiliul Judetean Vrancea", inevitabil scoate din gura asistentei de la Urgente o remarca normala, am putea noi pentru ca sa spunem, "Aaaa, sinteti mama domnului Diaconu?!?!". Toata lumea il stie pe batrinul cu parul alb, nimanui nu-i suna cunoscut numele lui Birladel! Nu mai punem la socoteala ca mama lui mos Diaconu ar avea, daca ar suna la Spital, cam 100 si ceva de ani"¦


Popoiu, "Tariceanul" lui Alin Tralala


Fiecare partid are razgindenii lui. Proful de matematici uniriste care s-a visat senator, Danel Popoiu Copoiu, cel care i-a facut adunarile de voturi lui Alin Tralala, poate primi cu aplauze si urari premiul de razgindacul parlamentarelor mioritzice. Dupa ce in campanie s-a batut cu pumnul in chiept ca se va lasa de politici daca pierde si mai ales daca portocalele se unesc cu gogosile, iata ca dupa ce a infrint, s-a mingiiat pe acelasi chiept si a zis ca... stiti, m-am razgindit, mai stau oleaca prin politichie, dind ca gluma retragerea mult trimbitata. Asa consecventa... sa ne fie cu pardon!!! Si ca drept urmare, proful Popoiu a fost pus de presul interimar in trupa de milogire pentru scaune in fata lui Marean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.