Caterincă Mioritică

Prefectura Vrancea intra in zodia fecioarei

Ziarul de Vrancea
17 ian 2009 3389 vizualizări
Pentru urmatorii patru ani, intre CJ si Prefectura vor circula numai bezele

Ralucuta Dan, protejata baronului si secretareasa judetului, isi face bagajele pentru Prefectura Vrancea. Ieri cica ar fi fost la un interviu de angajare pe la Ministerul de Interne si, la sugestia cuiva, ar fi primit note destul de mari. Se preconizeaza astfel ca locul pe unde in ultimele mandate s-au perindat numai barbati, unde miroase a tabac si zac cizme de cauciuc gri scofilcite marimea 42, va fi aerisit, curatat si transformat intr-un birou de"¦ doamna. Blonda de la CJ, minuta dreapta a lui Marean, va aduce miresme de flori si parfum de Milano pe culoarele institutiei vecine Cejeului si, pentru cazuri de calamitate, se va accesoriza cu cizmulite delicate, probabil roz sau in carouri dupa model elenbasescian. Actualul birou ocupat de prefectul Mircea Voda Ciobalau va fi redecorat, iar telefonul rosu cu fir direct Raluca - Marean va suna cu mult mai des decit a tiriit pina acum. Ralucuta Dan va fi prefectul perfect blond, cu extensii la podoaba capilara, dar si in privinta relatiei cu mentorul ei. Asta daca nu cumva sortii vor decide altceva. Tatuca Marean se zbate in aceste zile nu numai pentru Cosinzeana Ralucuta, dar si pentru Iulian Matache pe care-l vrea infipt la Dezvoltare, pentru Gica Duta care vrea sa se Silviculturizeze pe la Agricultura, dar si pentru consilierul local Vasilica Pintilie care nu a uitat ce scula era la SGA si i-a sugerat baronului ca ar fi bun sa gospodareasca apele la nivel national. Evident, toate acestea se vor intimpla doar daca cineva mare din partid isi opreste sutul pe care altcineva vrea sa-l dea baronului undeva.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.