Caterincă Mioritică

Scandel, galeria nu te vrea, te trimite sa-ti iei pensia!

Ziarul de Vrancea
10 ian 2009 1344 vizualizări
La Politia Vrancea se practica saparea din interior. Dupa ce Scandel primul politai a chemat in ograda sa controlul de la centru, sa mai scape de unii altii care au semnalmente de elemente perturbatoare, bumerangul s-a intors.

Prin institutie au inceput sa circule, cam pe sub mina sa nu vada ochiul lui Doaga, niste manifeste, mama lor, care submineaza autoritatea, sa traiti, a organului. Si semnatarii, care nu pot fi decit oameni de bine care ii ureaza, desigur, de bine lui Scandel, zic de cascheta sefa ca ar trebui sa se duca linistita la pensie, sa creasca nepotei si sa isi termine de construit casa ca un hotel, numita modest de propitar, o simpla cosmelie, de la ozonata Soveja. Politistii nemultumiti de comportamentul lui Scandel ar face bine sa se cam teama sau sa se reorienteze catre alte domenii de activitate caci se anunta vremuri maro cu dungi negre prin curtea lor. Mai ales dupa ce baietii de la «doi si un sfert» cautau in saptaminile trecute manifestele anti-Sandel prin curtea Politiei. Cum Vrabiuta, deputatul fara... glas sau mandat a zburat si s-a cuibarit bine ca secretar de stat la MAI, Doaga va politieni in voie timp de 4 ani, mai ales ca a inceput recent si inventarierea dosarelor prafuite, alaturi de partenerul sau Ionica Lefterie intr-un informarea Mariei Lor, Baronul. Prietenii au grija de prieteni. Nu cum fac colegii cei rai, care iI contesta apucaturile de Franco ale sefului sisiit si imprastie biletele anonime.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.