Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
20 dec 2008 712 vizualizări
Pesedistul care umbla cu cioara vopsita

Pesedeii de la Consiliul Local Focsani sint in singe, simtiri si nervi mai liberali chiar si decit liberali. Cu toate ca sageata nu a spintecat buchetelul de trandafirasi, asa cum suspectau unii si altii, social-democratii mioritici si-au aratat la votareala de saptamina asta latura"¦ extrem de liberala. Gestul omului cu patru nume, Laurentiu Felician Doru si Veber i-a crescut inima in piept lui Vasile Dobre, cind a ridicat singura mina din marea mica a PSD, si l-a numit "social-democrat"¦ liberal". Eticheta politica pusa de Dobre nu i-a picat deloc bine lui Veber care, stiind ca pentru glumita nesarata poate avea probleme la partid, s-a ratoit la colegul sau, amintindu-i ca el nu-i din familia galbenilor. Ros a fost si ros s-a facut si de minie ca a fost vopsit altfel. Asa am aflat si noi cum poti oftica un pesedist? Ii zici ca-i liberal! Pai "hipopotamul horticultor" si alti migratori ar trebui sa crape de rusine, nu?


Beu, putin cite putin, cit sa nu mai stiu de votul meu!


La ce e bun vinul pe care Razvanel l-a dat in stinga si-n dreapta, mai mult in stinga, normal, in campanie? Pai cu siguranta te poti torpila putin, cit sa anesteziezi stirea cu atingere la parteneriatul contra naturii. Numai ca posirca neetichetata corespunzator, care nici must ea nu e, nu te poate face sa uiti de mina dreapta cu care ai trintit stampila, si nici de gindirea stinga de apoi. Vinutul politic, de 70 de grade basesciene, iti poate provoca cel mult o durere crunta de cap a doua zi dupa vot. Si junghiurile in creieri te pot tine cam"¦ patru ani. De-ar fi stiut Razvanel ce struguri acri i-a zdrobit socrul Furtuna... Dar macar i-a zdrobit in cadrul marii uneli cu cruce si trandafirasi pusi in doua talere de balanta.


Curati murdari, coane Didi


Primaria Focsani a ajuns sa strice socotelile boschetarilor de prin oras, punindu-i pe cersetori sa se samponeze si sa se despaducheze. Afacerea lor banoasa, aceea de a intinde mina jegoasa si de a ti se plinge dupa un leu si un colt de piine dintr-o suba imputita se poate duce pe apa simbetei. Nu de alta, dar si-au pierdut credibilitatea in fata trecatorilor dupa ce Didi i-a trimis la Adapost si le-a facut cunostinta cu beneficiile dusului. Acum, descilciti si parfumati, cersetorii sint, dupa spusele primarului, cei mai curati boschetari carora le-a dat amenda politia. Baia calda cu sapun o sa-i aduca lui Bacinschi o si mai grea misiune de a stringe amenzile de la oamenii-intinde palma. Cine ar mai da maruntis unuia albit cu pasta de dinti si mirosind a viorele?! Cine ar mai da banuti unuia caruia ii poti vedea ochii, ascunsi pina acum de jeg si barba cu insectar?!





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.