Caterincă Mioritică

Buturuga, de-a dura pe linga carul mare

Ziarul de Vrancea
20 dec 2008 818 vizualizări
Daca in vara Tralala i-a aratat lui Marean destu" din afise electorale, acum MOPy iI va arata lui Alinus un" sa dea un cius

Aproape ca ne-a crapat televizorul cind aia de la Bucale ni l-au pus pe retina pe Tralala luindu-l frateste de mijloc pe MOprisan si plecind impreuna spre zari de concordie transpartinica si intelegere universala intru furinvestirea banutului public. Iar drama pe care ochiul a trait-o n-a mai tratat-o nici fularul Burberry de la Londra si nici Porsche-le de la cafeneaua de pe Champs Elizee. Intelegerea perfida pentru El, unul, va ajunge la Vrancea o mare cacealma pentru al doilea el, presedintele de catifea cu gene feseniste pe linie paterna. Cum oare l-a salutat Marean pe pustiul cu muci politici, despre care Miron Mitrea a cerut special sa se inchida toate portile Pesedeului? L-o fi intrebat daca a pastrat intacta garsoniera ANL din cartierul Tineretului primita pe vremea guvernarii PSD? Daca nu are datorii la apa calda si caldura? Si in mod cert Alinus, papusa gonglabila a cuiva, l-a salutat pe colegul de parteneriat cu apelativul "Sa traiti bine, domnu"â„¢ presedinte". "Ma scuzati ca m-am ris de dumneavoastra in campania impotriva lui Bacinschi, da"â„¢ atunci chiar trebuia sa vad arat destu"â„¢! Acum"¦ poate chiar ne mutam intr-un sediu comun. Sa invat si eu una-alta de la Marele Maestru." Si cum Mary are treburi mult mai importante decit sa-i predea lectii de Yoga, canalizarea energiilor de smenareala sau modalitati de bagat sula-n coaste la investitorii corecti pentru umflarea contului si a siliconului amantelor, acesta i-a dat micutului la sfat, dar marelui de 1,90 la stat, de inteles ca este bine sa nu comenteze si sa isi vada de deputatie la Bucuresti si sa lase baronatul pe minusitile sale grasute. Si"¦ nu cumva disciplina de partid i-l va trimite pe Marean nas (de cununie) lui Alinas si iubitichii sale de la Bucuresti? Ca intr-o mare familie"¦ Asta daca nu cumva taberele din pedeleu nu vor declansa o adevarata revolutie portocalie in partid, asa cum se birfeste in ultimele zile prin Colegiul 1 Focsani. Sau poate ca baietii destepti de prin politica si afaceri vor reveni la cooperativa subterana care i-a consacrat si inainte de alegeri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.