Caterincă Mioritică

Pedelistii vrinceni sar ca chiorii sa stea linga Chiorul!

Ziarul de Vrancea
6 dec 2008 724 vizualizări
Desi unii dintre ei au cam luat bataita uninominala la fundulet, vor sa conduca Romanica de linga Traienica

La marea petrecere post uninominal, Sorina textilista si trupa de soc de la pedeleul mioritic s-au intilnit la o maslina, o atentie la restaurantul patroanei de la Sud. Aici, la marea masa rotunda democrat-liberala, dupa o salata de portocale, catindatii de la parlamentare dar mai abitir cei din spatele lor s-au apucat de trasat directii si cerut functii, batind cu pumnu-n farfurie mai ceva decit Hitler cind a ocupat Polonia. De acolo a razbit pina la paparatii nostri ca senatorul Copoiu ar vrea ministru secretar de stat la Invatamint, iar Pircalabeasca s-ar visa intr-un fotoliu la Ministerul Economiei, ca s-ar pricepe la cifre si afacereza. La fel, cu lauri pe crestet se imagineaza si Sorinica Hornea, cel care ba ar bate la usa Prefecturii, ba ar vrea si pe la Bucale. Ginduri de genul il chinuiesc si pe Malu junior, care are de ales dintr-un meniu variat, care ar include si un post de viceprimar la Primaria Focseni, dupa ce Tralala si-a facut valiza pentru Camera Deputatilor. Desi nu a candidat, Nicu Frichinoase de la CL-u vrea si el inapoi sef la ARR. Dar nu la Vrancea ci la ARR-ul al cel mare, pe tara, ca sa razbune demiterea pe toti liberalii si pesedistii, cu tot cu taranisti la un loc. Mai, dar ce de functii, ce de doritori, ca foamea a crescut de cind i-a zvirlit Tari de la guvernare"¦ Cum toti pedeleii au tabarit ca pe un les proaspat si mult prea mic pentru coltii infometati, Mustea batrinul a miriit la toti si le-a transmis: "ciocu"â„¢ mic ca eu am marcat banu"â„¢, iar acum vreau sa imi scot pirleala dupa joaca de-a parlamentarul a lu"â„¢ asta mic, Rasvanel al meu". Ca sa-i mai domoleasca, batrinul cu lovelele le-a pus in fata un chestionar pe care catindatii sa-l completeze. In functie de rezultate, vor primi prima sansa sau"¦ prima la dreapta ori la stinga, in functie de cum vor pleca din sediul de la Bancorex. Deja la fotoliul de prefect de Vrancea au bifat interes: Mustea batrinul, Momo, Hornea, Micul Malureanu sau Nelutu de la CEC. Iar noi marjam pe un alt nume, despre care se aude ca are mare trecere pe la Bucuresti. Ghici cine-i?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.