Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
18 oct 2008 795 vizualizări
Noi stim citi sintem, tu crezi ca iesi senator? Eugen Teodorovici, inlocuitorul lui Misu Copac, seful CAS-ist, in cursa lunga pentru Senat, a dat cu bita in balta de la prima intilnire cu presarii de la Vrancea.

Curiosi sa afle ce il mina pe secretarul de stat sa se faca vrincean si reprezentant al Babei Vrincioaia, ziaristii l-au intrebat cam citi am fiinta noi prin judet. Eugen, desi are fire albe prin par si l-ai banui ca este un intelep tinar, nu a fost in stare sa zica citi bastinasi ar fi prin minunata lume de la Curbura Carpatilor. Pai si cum sa ne reprezinti daca mataluta nu stii pentru citi omenasi ai sa iti dai sudorile in Senat (batem si noi cimpii, ca in Senat mai mult se lincezeste decit se munceste)? Pina la urmatoarea discutie cu coltosii de la Vrancea va sfatuim sa luati macar notitele lui Misu Copac, sa vedeti in ce comune candidati, ce primari (nu) va vor sprijini si cum o convingeti pe Baba Tudora sa va stampileze.


Primarii isi fac conturi din camata de la ajutoarele sociale


Umbla vorba ca primari sonori din mai multe localitati au descoperit placerea inmultitului banilor. Cum unii nu sint in stare sa scrie proiecte pentru a face rost de euroi pentru bunastrarea comunelor in care conduc masele si nici macar nu sint pe atit de destepti incit sa faca rost de bani de la sefii de partid, s-au gindit ei asa ca ar putea scoate macar o dobinda de la banca. Si nu din economiile proprii, ci din ajutoarele sociale ale amaritilor care rod dintr-o coaja de piine si nu stiu ce e ala gust de fanta de portocale. Sa nu creada careva ca dobinda respectiva este folosita in interesul comunitatii. Of course ca intra la nenea primar in buzunar. Iar amaritii care nu primesc cu lunile banii din ajutorul social sint aburiti acum, in prag de campanie, ca politicienii fac eforturi si le dau banii cu care traiesc de azi pe miine. Noroc de criza financiara care nu a afectat, deocamdata, bancile din Romania ca ar fi ramas primarii fara banii saracilor.


Ce i-a cerut Horhe lui Mos Craciun?


Catindatul PSD-ului Horhe Baesu pentru inca patru ani la deputati si-a facut din timp lista cu cereri pentru Mos Craciun. Horhe s-a intilnit pe strada cu mosul care, pe deasupra are barba democrat-liberala, si cel mai sigur nu i-a cerut jucarii si bomboane, ci 51% din voturile celor de la Focsani. Cum Mos Craciun e de la Polul Democrat, cel mai sigur ca scrisorica lui Horhe va avea raspunsuri pentru... mustanelul Razvanel. Ca na, pina ce si Mos Craciun s-a pervertit si da cadouri numai la cine vrea el, dupa preferinte politice. Si cum in Colegiul de la Focsani candideaza doi oameni mari (nu neaparat la minte) care se presupune ca nu mai cred in mosul cu barba alba, si un pusti, intelegem ca Mosul sa-i dea cadouri in primul rind lui. Insa si Mos Craciun asta depinde de votul electoratului, angajat pe post de spiridus la 30 noiembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.