Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
4 oct 2008 686 vizualizări
Valsul cu 200 de babe. Pe rind, nu toate o data Depuftatele infiat de Ninishor la Vrancea, Mircea Ciopraga, a batut recordul la dansuri si pupaciuni de Ziua stafiditilor.

Pascaneanul cica a dantaluit nu mai putin de 200 de babe pe la Marasesti in scopul ultim de a mai vedea inca patru ani Parlamentul Romaniei si de a mai lipi niste ciunga pe sub banca de la Camera Deputatilor. Pretul, am putea noi pentru ca sa zicem, este un mizilic tinind cont ca pe viitor s-ar putea sa nu mai calce neam prin colbul amaritilor din orasul fostei fabrici de clei. Nu spunem ca babaciunile nu au mai putut de fericire ca in sfirsit le mai tuca si pe ele cineva, in afara de nepotii obraznici care le cer bani. Mircea le-a pupat si le-a cerut si el ceva... un vot.

Razbunarea lui Marean in sprijinul lui Razvan

Cum care Razvan? Birladeanu! Nu-l stiti? I se mai spune Rama Groasa, din pricina ochelarilor de fitze pe care ii poarta pe nasucu-i delicat. Tatuca lui politic, Marean, i-a razbunat onoarea patata dupa vizita de la Spital, acolo unde ai dracu\' de pedelisti au tratat tinara stea sociala cu... dosul. Si la sedinta de Cejeu s-a pus Oprisan sa ii intrebe pe oamenii lui Tralala cum le zice dupa nume si cum ii striga nevasta acasa, ca cica nu a auzit de ei! Ei, una e sa fii un nestiut ales judetean si alta sa fii un ilustru necunoscut ditamai vicepresedintele. Vicepresedinte cu Rama Groasa si orgoliu ranit pe care sa-l categoriseasca gura tirgului ca fiind un adevarat buretel de J&B, Grants sau Chivas. Pe care cica nu se fereste sa le soarba si pe la serviciu. Razvanel Rama Groasa ar avea si un motiv. Sufera din dragoste, ca n-are si el noroc de o Lucretia numai a lui. Si atunci isi varsa amarul prin pahare cu vischei si vodculita. Nu e bine, iti faci praf pateul draga vicepresedinte. Si tot pe mina lui Niky Moise ajungi, care pur si simplu nu te stie.


Succes la toata lumea, daca e sagetata in galben-albastru


Il reinscaunara la Preafacatura pe suptprifectele Manole Merchea. Si ca sa-l unga din nou ca Dumnezeul administratiei vrincenesti, trimise Calin Motociclistul pe Dobre de Galati, cavalerul cu sabia legii si cu tolba plina de numiri galbioare numai bune pentru turnirul cavalerilor tristei figuri de la Parlament din noiembrie. Si cum ii creiona trimisul Guvernului sarcinile de serviciu noului vechi reinscaunat suptprifecte, Dobre secretar de stat s-a scapat si a urat din toti bojocii lui cu sagetuta numai "succesuri" si peste 51% pentru candidatii la Parlamentarele de la Vrancea. Dar, ca exista si un dar, cavalerul lui Tari a tinut sa faca o corectura, "succesurile" sint numai pentru unii, in mod special. Si ce se mai simtea bine din fundul salii, nu neaparat si al sondajului PNL, cas-istul Misu Copac. Pentru a ajunge senator mioritic, geamanul trebuie sa invete sa mearga copacel si sa puna succesuri peste succesuri.


Te-as fluiera de n-as fi om serios


Iubire mare la Consiliul Local al Focsangelesului. Gheorghe Stan, lider de partid minoritar, dar in acelasi timp, inradacinat la Putere, si-a declarat iubirea si admiratia sa vesnica pentru colega de banca liberala, Lady Fodo. Cum aceasta a afisat la recenta intilnire de lucru o tinuta care mai-mai ca i-ar fi facut pe unii sa cedeze la negocieri politice, portavocea lui Ninishor la CL a recunoscut ca Doina Fodo e intr-adevar o lady... Si cele trei puncte de suspensie reprezinta gindurile pierdute printre nori ale colegului liberal. Asteptam in curind declaratii de dragoste asemanatoare si in celelalte doua partide, unde doamnele sint oarecum date la o parte din "bisericutele" politice ale barbatilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.