Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 aug 2008 656 vizualizări
Mardare o da in carioca-re cu premeditareFostul viciul al Focsenilor, Georgica Mardare zis Koleston, s-a basicat tare la sedinta de CL-u de marti, multe ceasuri rele, ca aliatii nu si-au votat cu totii noii locotenenti cu pixul inminat de Lady Fodo.

Pesedistul a sarit ca ars si, ca la "Verdict: crima!" a trintit concluzia de birou: a fost premeditare! Pai dar cum sa voteze consilierul cu altceva decit cu ce i s-a dat? Cum a fost posibil ca la cabina alesii democrati si liberali sa scoata carioca din buzunarul de la camasa si sa puna "x" in culoare, uitind de pixul din dotate de la presedinta Fodo?! Cum de justitia nu zice ca "a fost premeditare"?! Vrem si noi sa ne arate domnul simplu consilier de acum incolo, devenit un fel de Sherlock Holmes, unde zice la lege ca omul trebuie sa voteze cu pixul presedintelui de sedinta. Aaa, nu gasiti? Pai daca nu se specifica asa ceva, de ce ne obositi cu non-pareri?


Declaratie de dragoste de la Didi pentru Lady Fodo


Chiar daca l-a facut sa se smiorcaie in fata unei sali pline de oameni si mai mereu ii pune intrebari cu arici, primul focsanean Didi Bacinschi isi declara nestingherit afectiunea pentru colega sa Lady Fodo. Nici macar doctrinele diferite ale partidelor nu pun bariere intre dragalasenia dintre cei doi. Primarul e de ajuns sa clipesca intr-un fel catre coleguta sa ca Lady Fodo ii si da dreptul la cuvint. Si pentru astfel de tratament, era normal ca Didi sa le spuna tuturor, cu microfonul deschis ca sa ramina pe banda, ca "doamna presedinte e de meserie!". Remarca a facut-o pe liberala sa zimbeasca si pe social-democrat sa se fisticeasca: "de meserie, adica se pricepe la constructii", a incercat Didi sa se scoata in fata a 20 de ochi gogonati si otraviti din gruparea PSD din Consiliul Local.


In cirje sa ne luptam!


Conspiratiile, care au dus la o iremediabila si dureroasa ruptura, si-au facut cuib pina ce si in sinul clubului batrineilor din urbe. Seniorii din Clubul virstei a III-a de la Crucea Rosie, infiintat in 2002, sub obladuirea madamei Davidean, isi simt amenintat statutul si intiietatea de un grup de citiva bunici "revolutionari" care au ales sa se lupte pentru independenta. Acestia au format aripa dura a pensionarilor, sprijiniti de Neicu Varzere, un cunoscut afacerist local trezit consilier judetean. Miscarea pensionarilor a lasat loc de intrigi si fitile, ambele grupuri, de acum rivale, dorind sa obtina un spatiu de la Primarie unde sa isi depene experienta de viata nepotilor. Caruntii de la CR spun ca ei sint mai socio-culturali si mai implicati decit pensionarii, care o tot tin in petreceri si asteapta cu satisfactie momentul in care bunicii rebeli se vor intoarce spasiti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.