Caterincă Mioritică

Didi da la peste

Ziarul de Vrancea
26 iul 2008 716 vizualizări
Si pina la urma acum e Craciunul la care sperau rautaciosii sa isi ia primarul Focsanilor concediu. Satul de atita munca si suparat si pe colegii de partid care nu i-au lasat doi viceprimari pe care sa-i asupreasca si sa-i surghiuneasca, Didi Bacinschi si-a luat lanseta, palaria de soare si o cutie cu viermisori si a plecat in Delta sa se relaxeze pe balta.

Destinatia perfecta: semnal la telefon ioc, ca sa nu te sune unii-altii sa te intrebe de apa calda de exemplu, galagie nu e, ca nu toti au taria de caracter sa stea in mil, printre tintari si fara ciocolata calda, si nu te suna nici presa sa te intrebe daca ti-ai dat singur amenda pentru panourile electorale uitate intentionat prin municipiu. Numai tu, cu persoana ta interioara, si natura. Stai pe balta si te gindesti: Care e rostul meu la primarie? Cum sa ma mai impart intre toate? Cit voi mai rezista fara ajutoare? Si pestele asta nenorocit nu mai trage odata! Dar oare se descurca aia fara mine acolo? Sper sa nu-mi umble prin acte si sa-mi strice ordinea ca ii gaseste benganeala cind oi veni! In urma, unul dintre viceprimarii contestati, se ruga sa-l sune Bacinschi si sa-i dea de treaba. Pacat pentru el ca Didi se intoarce de luni. Un scurt concediu de citeva zile la sfirsit de saptamina. Poate la intoarcere, primarul sa aiba mai mult aplomb si cu ENET-ul si cu restul treburilor prin municipiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.