Caterincă Mioritică

Cod galben pentru PSD pe Valea Milcovului

Ziarul de Vrancea
14 iun 2008 672 vizualizări
La Reghiu Pesedeul a fost prohodit, urmeaza Brosteniul A doua zi dupa cistigarea alegerilor, liberalii din comuna Reghiu au cintat «Vesnica pomenire» social-democratiei pe plaiurile Raiutiului.

Dupa ce au tuns padurile Vrancei cu ajutorul partidului emanat din Feseneul lui Ilici din Oltenita si au cotizat la Baron 18 ani, taietorii da lemne da pa Valea Milcovului s-au convertit la liberalismul lui Palme Olive. Si ca sa-i arate lui Ninishor cit de fideli is doctrinei implementate cu ajutorul viitorului primar declarat penal Ion Bucur, zis Pomana, la Mera si Brosteni, oamenii lui Raduta, zis si Drujba, au oficiat prohodirea Pesedeului tocmai in curtea Primariei din Reghiu, dupa cum ne-au ciripit pasarelele din zona. Primarul Drujba, adica patronul societatii cu autovehicole RAD, care cara la negru pietris dan prundul Milcovului pe ulitele din Mera, Reghiu, Andreiasu si Brosteni, pare sa fi uitat ca la CJ Vrancea a iesit mare nabab, bossul temnitei dan Bolotesti da la km 2 si 5. O fi cod galben pentru PSD pa Valea Milcovului, dar atentie !!! Porto Fel ameninta cu majoritatea de la CJ si se lauda ca o sa va dea la rectificari de buget cit a dat si Ninishor comunelor cu trei trandafiri pentru biserici, adica un pic mai mult decit nimic. Si sa-l vezi atunci pa penalul Pomana cum se face exclus dan partid pentru a linge labuta lui Porto Fel, iar Raduta ar putea schimba placile de inmatriculatre dan RAD in DAR pentru a le pune in serviciul lui MaO. Iar Ninishorul ramine cu "¦ Zizi Lambrino. Misto scenariul?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.