Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
12 apr 2008 938 vizualizări
Baronul de Vrancea se vrea mare lingvist! Declaratiile lui l-ar face pe recent raposatul George Pruteanu sa se rasuceasca in mormint ascultind paradoxurile pe care mintea lui Marean le emite.

Oprisan e sincer cind spune... adevarate minciuni

Dorind sa se scoata basma curata din evidenta minareala cu Cory si statia ei de betoane, locatarul de la km 25 acuza liderii Aliantei portocalii ca spun... adevarate minciuni! Un simplu exercitiu de logica ar concluziona ca Marean bate cimpii si spune... minciuni! Si ca sa se dea desteptu\' clasei mai face si inversiuni ce se vor literare! Pai sa ne spuna si noua cum suna o minciuna adevarata sau un adevar mincinos! Am putea spune noi o adevarata minciuna despre baron: nu a furat, nu e implicat in retrocedari dubioase si, desigur, nu are nicio treaba cu Mavi Beton-ul lui Cory.


Liberalii se conserva, stau la rece


Conferintele de presa tinute de liderii PNL Vrancea te fac sa iti inghete singele in vene. Nu ca ar spune alde Nini ori Kanty vreo dezvaluire de sa crape lumea, ci pentru ca in sediul partidului aflat la guvernare e ca in Siberia. Numai de gura ziaristilor se mai porneste de-o parere aparatul de aer conditionat, si ala de pe vreamea lu Pazvante, care mai mult incarca factura la Electrica decit incalzeste. Ca sa vedeti ca statul nu glumeste cind consumi si nu platesti, intreg blocul unde isi au sediile democratii si liberalii sta si isi sufla in pumni sperind sa vina vara mai repede. Administratorul le-a dat teapa si a fugit cu banii de intretinere, cu singuranta intr-un loc cald, si i-a lasat ca prostii in frig. Unii rautaciosi ar spune ca e bine, ca la rece se conserva procentele. Ne intrebam daca telefonistilor de campanie nu le ingheata degetele pe receptor si limba in gura sunindu-i pe focsaneni sa le afle doleantele. Si pe Tariceanu tot in frig o sa-l tineti?


Niky Moise vrea sa spele cu spirt ziaristii


Directorul Spitalului Judetean, halatul democrat-liberal Niky Moise a fost zilele trecute amfitrionul presei prin unitatea pe care o conduce cu atita secret de ochii lumii. Cu pelerine de protectie, reprezentantii mass-media au intrat cu aparatele de fotografiat si camerele de filmat in bucataria lui Niky. Seful nu a purtat nici ecuson, nici pelerina de protectie, ca doar nu trebuia sa se faca cunoscut pacientelor de lumea a treia, din sectia "cu cracii in sus". Directorul e tare suparat ca nu are conditii decit pentru femeile de la Slobozia Bradului, pentru ca si spaga pare sa fie tot de lumea a treia. Ei... domnule doctor, dupa ce veti face ecusoane pentru ziaristii acreditati la spital, veti pune bulinute galbene pe masinile angajatilor si veti zimbi mai mult pacientilor, cine stie, poate....veti avea pacienti europeni. Pina atunci, Niky ii asteapa pe austrieci si stringe de zor bani pentru vila matusii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 15 ore, 25 minute, 9 secunde
Draga Gura Mare, Noi, lupii, primavara, suntem foarte flaminzi dupa abstinenta de peste iarna.Tu daca ai gura mare cred ca ai mincat foarte mult iarna asta si esti tocmai bun pentru meniul nostru de citeste integral
, acum 739399 zile, 15 ore, 25 minute, 9 secunde
Draga Gura Mare, Noi, lupii, primavara, suntem foarte flaminzi dupa abstinenta de peste iarna.Tu daca ai gura mare cred ca ai mincat foarte mult iarna asta si esti tocmai bun pentru meniul nostru de citeste integral
, acum 739399 zile, 15 ore, 25 minute, 9 secunde
stimate , ce vrei sa spui ? ca tipa aia e sau a fost amanta lui Oprisan ? ca tot te-am vazut pacilea pe forum in dese ori, si vrusei sa te intreb ! merci si poate explici ce tot e cu Ana Maria Jipa, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.