Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
29 mar 2008 814 vizualizări
Un viciu liberal la conducerea urbei de pe Milcov! Zvonerii si raspindacii incriminati recent intr-o conferinta de presa de vicele Mardare au mai scos o informatie pe piata birfei.

Potrivit acesteia, cel de al doilea "viciu", cu accent pe "u", al municipiului Focsani, George Mardare, supranumit si "Koleston" s-ar pregati sa-si paraseasca sefa de cabinet si sa lase balta treburile Pietei Moldovei pentru un post la o Agentie de Strategii Europene. Noi nu bagam mina in foc pentru birfa beton, dar acceasi raspindaci se jura cu mina pe inima ca l-ar fi vazut pe liderul grupului liberal din Consiliul Local al Focsaniului, Vasile Dobre, "solder to solder" linga vicele Nistoroiu, consilierul si liderul de grup al alesilor PSD, Liviu Oloeriu, dar si de primu"â„¢ gospodar al orasului, Didi Bacinschi, la taifasuri punind de o numire in functia de vice, urmas al lui Mardare la Primaria Focsani.


Functionarii Primariei, controlati daca intra pe site-uri porcoase


Cica la Primaria Focsani a fost cindva bine. Toata lumea zimbea si abia astepta sa vina la munca dimineata, sa bea cafeluta, sa salute colega in fusta de la etajul unu si sa bage un counter-strike in retea! Asta pina cind sefii s-au prins ca la finele programului fisele, dosarele si diferite proiecte intirziau sa prinda viata. Functionarul explica: "Mai am ceva de corectat, mai caut o lege care sa fundamenteze proiectul, miine la prima ora va fi pe biroul dvs". Ei, as! Venea a doua zi la serviciu si, la prima ora ce facea functionarul? Cafeluta, tigarica, expediat un roman care cerea lamuriri pentru dosarul ANL si revenit la treaba, la counter-strike! Dosarul? Trebuie sa fie gata? Ah, si ma tine din impuscat inamicii! La naiba! Pina intr-o zi cind... nu toata lumea zimbea, se venea in sila la munca si dosarele alea incepeau sa fie completate si sa fie duse la sef. Netul fusese taiat! Si mai mult, cei care au fost privilegiati sa mai aiba conectare la internet sint vegheati din umbra pe unde navigheaza. "Ochiul" sistemului e vigilent prin calculatoarele municipalitatii. Uite asa ne explicam de ce edilul sef Bacinschi nu vrea sa invete sa utilizeze mouse-ul. Sa se afle apoi ce "combinatii" se fac prin pc-ul primarului? Mai bine direct pe hirtie, aia se toaca, se arde, se acopera urmele.


Aghiazma ortodoxa pe crestete de investitori evrei


Si ca sa vedeti ca evreii incep sa vina cu banuti in Focsani, aflati ca mall-ul zis "Focsani Plaza", care se va ridica pe centura municipiului, apartine unor bastani de la Israel. Oameni cu viziuni si bani de aruncat pe magazine de fite pentru ruralii de la Vrancea, Steinberg si Miller fusera ieri la taiat de panglici cu baronul Oprisan. Bunnnn! Si ca sa dea Domnul sa se ridice magazinul repede, fara probleme si banutii sa vina in riiuri pentru afaceristi, partea mioritzica a venit cu una bucata preot ortodox si una bucata de dascal cu voce tremurinda de la raguseala de primavara. Si popa de la Focsani, barbos si plin de zel, a facut o aghiazma pe care a stropit-o cu piosenie pe pacatosul numarul unu al judetului, dar si pe cei doi evrei. Care evrei au stat linistiti linga primarul Focsaniului, acel edil care s-a amuzat antisemit la sugestia unui consilier de a pune o placuta simbolica cu numele prof. Librescu pe strada de la Sinagoga, unde sade si Decebal Bacinschi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.