Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
24 nov 2007 706 vizualizări
Primul meloman al judetului tine sa isi faca cunoscute inclinatiile artistice de fiecare data cind vorbeste de dezvoltarea Regiunii de Sud-Est a Romaniei, din care face parte si "provincia europeana" Vrancea.

Cel mai mare fan al 3rei Sud-Est

Mari(e)an Oprisan a scrintit-o de doua ori, probabil chinuit de amintiri, o data chiar in prezenta fratilor din Elada, cind baronul a dat-o ca la ruleta ruseasca: Regiunea 2-3 Sud-Est!? Pina la urma e 2 sau 3? Sau poate e 3,14? Si din aceasta dilema nu au iesit nici monitoristii care l-au facut si ei de cacao pe red seful lor din umbra. Ca sa stie sa nu mai greseasca, ii spunem serios lui Oprisan ca titulatura corecta e "Regiunea de Dezvoltare Sud-Est"! Si, ca sa ne dam si noi rotunzi, formatia 3rei Sud-Est nu mai este de ceva vreme la moda, pitipoancele prefera baietii ceva mai cool. Ii recomandam lui Marean niste CD-uri cu Morandi sau DJ Project, ca nu au numere in denumirea formatiilor! Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc, nu mai rezist!!! A, cum era?

Cum ramin femeile insarcinate? Lucreaza la maternitate!


De unde vin bebelusii? Mai ales atunci cind nu ai verigheta pe deget? Nu stim nici noi, poate ne va raspunde doamna care tinteste la titlul de europarlamentar de la PD-i, Raluca Ioan. Aceasta este extrem de grijulie de cind cu sarcina si incearca sa mascheze burtica cu haine ceva mai lejere. Fost consilier judetean, doamna director medical la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Russescu" Bucuresti este insarcinata in luna a opta. Aaaa! Eram precisa! Bebelusii sint ca un microb care se transmite prin maternitati! De asta sint acolo asa multe mame? Toate se trateaza si la niciuna nu au efect medicamentele. Dorim doamnei Ioan sa fie sanatoasa si sa aduca cu bine bebelusul pe lume, dar parca ar fi si mai frumos sa ii faca rost de un tatic oficial! Pai si taticii unde se gasesc?



Vraciul si radiestezistul


Democratii si-au tras in partid un om cu foarte multi bani si cu foarte mare vizibilitate la nivel local, dar si foarte temator de energii negative. Se spune ca omul de afaceri Ionel Mustea nu intra niciodata intr-o incapere necunoscuta fara ca radiestezistul sau sa nu masoare gradele energiilor negative si sa faca pasele energetice de trebuinta pentru a alunga spiritele rele. Se mai spune ca instumentele acestuia se afla totdeauna la indemina virtualului candidat pentru functia de primar al Focsaniului. Betisoarele metalice indica din prima daca in zona sint liberali coltosi sau pesedei prietenosi. Reprezentantii presei chiar au remarcat de vreo luna de zile, cam de cind se presupune ca Mustea a venit in partid, ca la sediul PD au aparut ceva schimbari. Mai multa lumina, mai putin mobilier, spatii mai largi in jurul mesei de consiliu, chiar si sucurile au fost asezate in fata participantilor. Speram ca odata cu venirea noului democrat sa dispara si spiritele rele din partid. Ca acum au si un vraci, dar si un radiestezist.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.