Puls

De ce se roagă Marean de Traian să-i dea drumul lui Gigi

Ziarul de Vrancea
24 mai 2013 4910 vizualizări
Marele mic Opri Han înalţă rugi pe la televizor către idolul său secret, marele Zeus. Chiar dacă l-a tăvălit bine în campania electorală, acum ridică privirea tremurandă către el, către marele Traian, şi-i cere public să-şi reverse milostenia olimpiană pentru sufletul robului Becali.

Suflet care dacă te-ai lua după corul bocitoarelor TV s-a ridicat la ceruri, ceea ce nu e cazul ci doar a adastat un pic la mitica de la Jilava. Căci Gigi al nostru din popor ne dădea el mereu circ la TV şi uneori şi un pic de fotbal, dar numai pe banii noştri. Iar cand dădea un tun la puşculiţa statului mai arunca chiar şi ceva arginţi săracilor, în direct şi la ore de varf. Suflet becalian, Marele mic Han îşi joacă rolul pe care l-ar vrea şi la el jucat după sentinţa de la Cluj în propriuI caz penal de corupăciune. Justiţia divină nu mai pedepseşte de mult timp lăcomia şi înfruptarea arginţilor publici, aşa că o graţiere pămantească, bine tămaiată de prietenii politici, ar suna ca o dezlegare veşnică la baierele “pungii publice”. Că doar proştii cred că Romania e o ţară săracă!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3988 zile, 17 ore, 21 minute, 42 secunde
Cinstitii se ajuta unul pe altul!!?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.