Puls

A ramas fara permis, dar continua sa incalce regulile de circulatie

Ziarul de Vrancea
18 mar 2013 1894 vizualizări
Uite in ce hal a parcat Madalina Pamfile!

 

La nici o luna dupa ce i-a fost retinut permisul de conducere pentru ca circula cu peste 100 de km/h,vranceanca Madalina Pamfile incalca regulile de circulatie din nou. De aceasta data, bruneta a parcat pe trecerea de pietoni si pe trotuar, incurcand circulatia.

Madalina adora viteza, motiv pentru care a si ramas fara permis 

Madalina adora viteza, motiv pentru care a si ramas fara permis-Foto:cancan.ro

Face ce face si se afla mereu in centrul atentiei. Atunci cand nu iese in evidenta prin calitatile fizice, Madalina Pamfile se face remarcata in trafic.

Poreclita de prieteni "spaima soselelor", pentru faptul ca este implicata frecvent in accidente rutiere provocate chiar de ea, frumoasa bruneta a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina "prietena" politistilor. Inca de la inceputul anului, Madalina a a inceput cu stangul viata de soferita.

Madalina Pamfile a primit cadou un bolid de 100.000 de euro

Madalina Pamfile a primit cadou un bolid de 100.000 de euro-Foto:cancan.ro

In ianuarie, pe cand se ducea in club, ea a izbit o alta masina chiar pe Calea Victoriei, insa, din fericire, nimeni nu a fost vatamat. In luna februarie, "eleva lui Radu Mazare" a comis-o din nou. De data aceasta, ea a fost surprinsa de radar circuland cu o viteza de peste 100km/h, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere.

Manechinul si-a parcat masina pe trecerea de pietoni, fara sa ii pese ca s--ar putea alege cu amenda si puncte de penalizare

Manechinul si-a parcat masina pe trecerea de pietoni, fara sa ii pese ca s--ar putea alege cu amenda si puncte de penalizare-Foto:cancan.ro

Considerand ca a fost nedreptatita, Madalina a dat in judecata politia rutiera, iar pana la proces, ea poate circula cu dovada de circulatie.

Foto:cancan.ro

La nici o luna de la ultima abatere, Madalina Pamfile incalca din nou regulile de circulatie. De aceasta data, imaginile surprinse de paparazzii CANCAN vorbesc de la sine. Weekendul trecut, Pamfile si-a parcat bolidul in valoare de 50.000 de euro chiar pe trecerea de pietoni, jumatate pe strada, jumatate pe trotuar, fara sa ii pese ca incomodeaza circulatia sau ca ar putea avea, din nou, probleme cu politia.

Foto:cancan.ro

Pentru parcarea pe trecerea de pietoni, Madalina s-ar fi putut alege cu masina ridicata, patru puncte de penalizare si o amenda de 600 de lei.

 

www.cancan.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nelu, acum 4057 zile, 13 ore, 42 minute, 3 secunde
Doar nu vreti sa o faceti si pe asta vedeta nationala?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.