Puls

Nu o sa-ti crezi ochilor! Intra s-o vezi pe Ana Maria Prodan facand flotari goala!

Ziarul de Vrancea
12 mar 2013 10744 vizualizări
Ieri, WOWbiz.ro a publicat informatiile despre santajul la care a fost supusa Ana Maria Prodan de o persoana necunoscuta. Impresara era amenintata cu cateva fotografii trucate, care, sustinea santajistul, odata facute publice i-ar afecta imaginea. Astazi, site-ul wowbiz.ro a intrat in posesia fotografiilor reale si va prezinta o doamna Reghecampf care arata perfect!

 

Celebritatea cuplului Prodanca-Reghe deranjeaza pe multi! Poate tocmai de aceea se gasesc destule persoane care incearca sa le face rau celor doi soti, iar tinta atacurilor este, mai mereu, Ana Maria. Recent, ea a fost santajata cu cateva fotografii trucate de o persoana necurata.

Din nefericire pentru santajist, adevarul a iesit la lumina. Imaginile pe care dorea sa le vanda publicatiilor ca fiind reale sunt niste facaturi! WOWbiz.ro a intrat azi in posesia intregii sedinte foto cu Ana Maria ca protagonista, iar pozele o prezinta ca o adevarata diva, nicidecum ca o femeie cu fata distorsionata si burta imensa.

Fotografiile au fost facute in 2007 inainte ca Ana sa il nasca pe Reghe jr. Inalta, sexy, cu pielea catifelata si bust de iti taie rasuflarea, impresara poate face concurenta oricarui manechin sau star de reviste pentru barbati. Iat-o pe Prodanca in cateva imagini incendiare, care nu au fost prezentate niciodata in pictorialul din revista. E in toata spendoarea ei, in pozitie de flotari, goala si provocatoare!

Sursa foto: Fanatik

 

www.wowbiz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.