Puls

Ioana Tufaru, batjocorita de Adriana Bahmuteanu: "La mine nu vii cu jegul pe tine"

Ziarul de Vrancea
5 feb 2013 3920 vizualizări
Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a ajuns de rasul lumii.

Pentru atentie si ceva banuti, aceasta se lasa de multe ori calcata in picioare. Una dintre persoanele care au batjocorit-o a fost nimeni alta decat Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu a invitat-o pe Ioana Tufar sa faca curatenie la ea in curte pentru a o plati. Ajunsa la locuinta vedetei, fiica Andei Calugareanu a fost luata la rost de Adriana.

"Vrea pe dracu sa munceasca. Daca vrei sa muncesti, muncesti si punct. Eu nu cred in treaba asta cu nu-mi gasesc loc de munca", a tipat Bahmu la Ioana.

Adriana Bahmuteanu-Foto:ziaremondene.ro

Dar asta nu este tot. Adriana Bahmuteanu s-a uitat in urechile Ioanei, a pus-o sa foloseasca betisoare de urechi in fata camerelor si apoi a pus-o sa se descalte pentru a arata ca are unghiile mari si murdarie intre degete.

"Cand te speli, trebuie sa te speli si in urechi. Cum sa stai cu cleiul asta? De cate saptamani nu te-ai mai spalat in urechi. Si cum sa stai cu ghearele alea la picioare si cu jeg intre degete. Nu-mi vine sa cred, imi vine sa vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani sa fie in halul asta", a spus Adriana.

Pentru munca depusa, curatirea gradinii, Adriana i-a dat Ioanei 50 de lei si i-a spus ca atat ii va da si in continuare daca vine sa munceasca la ea.

"Ca sa intre la mine in curte, trebuie sa te speli. La mine nu vii cu jegul pe tine. Eu sunt de acord sa vina la mine sa munceasca. O data pe saptamana eu ii dau 50 de lei", a mai spus Adriana Bahmuteanu.

libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
tica, acum 4097 zile, 19 ore, 57 minute, 44 secunde
tipa asta a uitat ca atunci cand lucra la tele 7 abc nu era perfectiunea curateniei? a scoso prigoana in lume si acum se crede mare doamna.rusine cucoana
nae, acum 4098 zile, 17 ore, 40 minute, 36 secunde
A lasato Prigonescu acum e mare scula face caterinca cu tiga de doi lei.Nu este rusine sa vorbeasca la adresa acelei femei.Daca era stofa ..... ai sta tigaia in mana ca la lenes sapa, vai citeste integral
relu, acum 4098 zile, 17 ore, 50 minute, 8 secunde
Ce sa-i ceri unei moldovence blonde si uneia care,precum odinioara stramosii ei strigau pe drumuri spoim tingiri,face reclama la blide.Cand dracu' a gatit ea la Prigoana unde avea totul sub nas ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.