Puls

Caţavencii bătăturii pun cruce viticulturii dă p’a Vrăncii arăturii

Ziarul de Vrancea
28 feb 2012 1715 vizualizări
Modu-n care politicarii giudeţului dă la putere şi dăn opoziţie se comportă zilele astea faţă de o problemă adevărată şi dureroasă a viticultorilor vrînceni demonstrează înc-odată cam ce bază pot pune oamenii dă rînd p-aceşti gargaragii.

Dacă de la luarea la cunoştinţă a problemei d-acum 9 zile dăn Ziarul de Vrancea Pedeleii se tot fac că se agită, dar fără vreun minim rezultat concret cu ditai miniştri lor, Portofel n-a ratat nici el ocazia de a se da în spectacol. A-nceput astfel de ieri printr-un Comunicat dă presă să plîngă cu sughiţuri şi strigături (cerînd teatral “stoparea uciderii viticulturii”) pe umărul celor aduşi la sapă dă lemn dă guvernanţi. De parcă nu tot el în 2003, cînd era PeSeDe-u la putere, împreună cu prefectul de atunci - cumătrul său - închidea efectiv, cu ajutorul şefilor Poliţiei, judeţul! Ca să nu mai vină cumpărători de struguri dăn alte zone ale ţării, şi astfel viticultorii obişnuiţi să fie obligaţi să-şi vîndă recolta la preţurile impuse de marii procesatori.


Are Vrancea-ntre hotari
Caţavenci politicari;
Cari deşi-n publici chenari
Pozează că-s adversari,
Cînd să dea soluţii clari
La problemi dă viaţ-amari , 
Se transformă-n mari circari.

-Întrebarea de la Puls n-o lăsaţi fără răspuns:

Politicari-murătură, dăn nost’ giudeţ în negură, fac doar circ de conjunctură, şi-i pun crucea făr măsură p’a Vrăncii viticultură?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.