Puls

Ce naiba, bre, nu stiati? Asti' ai lor orientati au acces doar la cirnati. Voi? Fasoli cu zarzavati!

Ziarul de Vrancea
8 nov 2005 874 vizualizări
Actualul saf a lu' Partidoi, Mirciulica Geana gingurea cu intonatie si tantos intr-on jurnal central ieri ca musterii din baronimea lor se va retragea de buna voie din formatiunea politicara a lu' al-de ei si- si va purta singurei crucea, cind va vedea si simti ca-i grrroasa. Stie Nea' Nelu sereacu de-l alinta "Prostanacul"...

- Daca-i adivarat ce a auzit paparatii nostri, nici nu mai trebe alte comentarii. In timp ce mai tata uflarea ii freaca ridichea premelelului Calinica Sfortosu pintru ciclofonul dat lu\' pricororul saf Botosu (si din Vrancia noastra multilateral... dimokrata am auzit plini da emotie ca nimeni dintre pricorori, giudecatori ori taigheri n-a auzit in cariera lor d-asa scamatoreli), se poate ca securica-propteaua-sutz-baronesca, BunicutplaycuPriboi sa mai fi dat on sase-sase. Ar fi obtinut cica a doua stramuteala a procesului care-l are cu historicul Mariusica Hoprea si-on revolutionar brasovean, da la Focseni, la Galati.

Nu mai stati asa mirati!

Ce naiba, bre, nu stiati?

Asti\' ai lor orientati,

Au acces doar la cirnati.

Ceilalti de sta suparati,

Dauneaza la ficati.


-Ultima metoada da spaguiala aplicata cu succes da taighelarimea da pa la cerceteli peineale e s-aude una suficient da simpla.Dosarurile sofeorilor prinsi cu mustu-n gusa e taxate cu circa o mie da euroi ad labbam, desi pricororimea nu trimete la pripon din princip asemenea derapeli pa linga lege.

Jmecherasii ins-o drege,

Cind prind ei fire mai blege.


-Paparatii nostri a ciulit urechile si a prins da la niste radare-n fonctie ca pa relatia ofticosului sifonar Misu Copac, da\' de care nu-i strain complet nici dom\' Manolo, Scanteia baroneasca ii prigateste o palitura care se vrea decisiva aproape da finisu\' alegerilor leberale vrincenesti, Mimi Samponarului.

Stati pe-aproape, cum va spui,

Restu-aflati la timpul lui.


-Printre jurnalistii den Bucale s-auzeste stereo ca Traienica i-ar fi dat termen premelelului Calinica Sfortosu sa demisioneze, iar daca nu, pres-dentul va recurge la artileria grea pa care si-a tras-o

dinspre baietii cu benoacle albastrele da la ciclofoane. Ghiuleaua a mai prima ar fi cica inregistrela convorbelii intre Calinica si safuletele pricororilor Romanicai, Hiliutza Botosu. Unde se aude clar fara bruiaje olecuta altceva decit "fa-ti datoria, pentru tara mori!" Ori ajung, sau nu, la flori?


-Intrebarea da la Puls se intimpla c-a ajuns:

(Stropy cu sirg le astupa precum face mita dupa... sediul sa anticorupa)


Ghici ce nu vrea baronoiu si-i cere Serblanuloiu, taigher saf pus ici la noiu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.